Модели

Škoda Kodiaq Simply Clever Ентериер

Електрична брава за безбедност на децата

Само со притискање на копче направете го патувањето уште побезбедно за вашите најмили. Осигурувачот за деца се грижи за тоа, да не можат да се отвораат страничните врати и прозорци.

Škoda Kodiaq Simply Clever Ентериер

Пакет за спиење

Kodiaq може да го соберете со пакет за спиење, со потпирачи за глава со прилагодливи страни, така што патниците на задните надворешни седишта можат да се релаксираат за време на долгите патувања. Пакетот вклучува ситно ќебе.

Škoda Kodiaq Simply Clever Ентериер

Маси на преклопување

Изборни практични маси за преклопување со држачи за пијалоци се вградени во задните потпирачи за предните седишта.

Škoda Kodiaq Simply Clever Ентериер

JUMBOBOX

Во предниот потпирач за раце се наоѓа една пространа преграда, во која можете безбедно да ги чувате вашите електронски уреди. Преградата е опремена со вртливо лежиште, коешто на едната страна овозможува држење на пијалаци и монети, а на другата можат да се сместат поголеми предмети.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна