Модели

Škoda Kodiaq Осветлувачки дизајн

Види и биди виден

Иновативниот изглед на кристално стакло обединет со технолошките иновации. LED светлосните диоди нудат првокласна јачина при висока енергетска ефикасност. Било да е во град, на автопат или при дожд: благодарение на LED фаровите со адаптивен систем за предни светла, интензитетот на светлината се прилагодува кон надворешните услови.

Škoda Kodiaq Осветлувачки дизајн

Традиции кои инспирираат

Исто така и задните светла со своите прецизни линии и кристално полираните елементи, креирани според чешката уметност за обработка на стакло, се опремени со LED технологија.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна