Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Fabia Active 1.0 MPI 60ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
60
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
9.448
Fabia Active 1.0 MPI 75ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
9.906
Fabia Active 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
10.684
Fabia Active 1.0 TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
11.429
Fabia Active 1.0 TSI 110ks DSG
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
12.704
Fabia FL Active 1.0 TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
11.568
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Fabia Ambition 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
11.805
Fabia Ambition 1.4 TDI 90ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
15.150
Fabia Ambition 1.4 TDI 105ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
105
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
15.525
Fabia Ambition 1.0 MPI 75ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
11.025
Fabia Ambition 1.0 TSI 110ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
13.933
Fabia Ambition 1.4 TDI 90ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
16.384
Fabia Ambition 1.0 MPI 60ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
60
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
10.568
Fabia Ambition 1.0 TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
12.548
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Fabia Style 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
13.077
Fabia Style 1.0 TSI 110ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
15.112
Fabia Style 1.0 MPI 75ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
12.217
Fabia Style 1.0 TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
13.827
Fabia Style 1.4 TDI 90ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
17.562
Fabia Style 1.4 TDI 105ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
105
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
16.705

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна