Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Опрема­Споредба FABIA

Изберете од различни нивоа на опременост.
  • Стандардна опрема Стандардна опрема
  • Опционална дополнителна опрема Опционална дополнителна опрема
  • Сериска кај некои модели на варијантата Сериска кај некои модели на варијантата
  • Недостапна Недостапна
ACTIVE AMBITION STYLE
14" Челични тркала
15" Алуминиумски фелни - MATO
15" Алуминиумски фелни - MATONE
15" Челични тркала - DENTRO
16" Алуминиумски фелни - ANTIA BLACK
16" Алуминиумски фелни - ANTIA RED
16" Алуминиумски фелни - ANTIA WHITE
16" Алуминиумски фелни - ANTIA
16" Алуминиумски фелни - ROCK
17" Алуминиумски фелни - CAMELOT
17" Алуминиумски фелни - CLUBBER
3 Крак спортски кожен волан
ABS
Bluetooth телефонска конекција
Climatronic - Автоматски клима уред
Color concept - комбинација на различни
бои на каросерија, кровот и тркалата
Color concept- комбинација на различни
бои на каросерија, кровот и тркалата
Decorative insert (PAD) LIGHT BRUSHED
Easy Light Assistant (Авто. светла,
Coming / Leaving Home функција)
EASY LIGHT ASSISTANT Comming-Leaving hom
Easy Start - старт-стоп копче за палење
на моторот, без клуч
Front Assistant - Радар за автоматско
сопирање при појава на препрека
Hill Hold Assistant - Асистент за
поаѓање на угорнини (Сериска опрема за
DSG моделите)
ISOFIX подготовка за детско седиште
Kessy - Отклучување/ заклучувањена на
вратите без клуч со Start-Stop копче за
палење на моторот
LED предни дневни светла
MDI приклучоци - USB, Aux-In, SD-card
и I-pod
MDI приклучоци - USB, Aux-In
RAIN-LIGHT ASSISTANT
Simply Clever пакет - Држач за телефон,
мрежа во багажникот и корпа за отпадоци)
Skoda Surround - пакет со 6 звучници
SMART LINK конекција за телефон
Start-Stop систем регенеративно сопирање
Green Tec
SUNSET - длабоко затемнети стакла
Адаптивен темпомат со радар
(не може со 1.0 MPI моделите)
Алармен Уред со KESSY - Систем за откл.
/ закл. на вратите без клуч и Start-Stop
копче за палење на моторот
Алармен уред со Easy Start копче без
клуч
Алармен уред со централно заклучување
на вратите со далечински управувач
Алуминимска декорација на педалите
Асиметрично делива задна клупа
Асистент за предупредување на замор
кај возачот - Driver Alert
Борд Компјутер
Борд компјутер - Maxi Dot
Борд компјутер
Висинско прилагодување на возачкото
и совозачкото седиште
Висинско прилагодување на возачкото
седиште
Внатрешен реторовизор со автоматско
затемнување
Воздушно перниче за возач и совозач
со опција за деактивирање на совозачко
Греење на предните седишта со засебна
регулација
Дневни светла
Електрика на предни и задни стакла
Електрика на предни прозори
Електричен серво управувач
Електричен серво управувач
Електричен серво управувач
Електрично регулирани и греени
ретровизори во боја на каросерија,
електрика на предни стакла
Електрично регулирани ретровизори
со греење
Електронска стабилизација ESP
Ентериер "Jeans Blue" со Piano White
лајсна во конзолата (само во комбинација
со кожен управувач)
Ентериер "Jeans Blue" со Piano White
лајсна во конзолата (само во комбинација
со кожен управувач)
Ентериер - "Jeans Blue" со Сребрена
"Dark brushed" лајсна во конзолата (само
во комбинација со кожен управувач)
Задни светла за магла
Индикатор за издишан пневматик
Камера за паркирање позади
Клима уред, мануелен
Клима уред, мануелен
Кожен управувач со "Piano Black" лајсна,
кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
Кожен управувач со "Piano Black" лајсна,
кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
Кожен управувач со "Piano Black" лајсна,
кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
Кука за приколка, остранлива
Мултифунк. кожен управувач со лајсна
"piano white" со контроли за телефон
кожен рачен менувач и рачна сопирачка
Мултифунк. кожен управувач со лајсна
"piano white" со контроли за телефеон
кожен рачен менувач и рачна сопирачка
Мултифункионален кожен управувач со
лајсна "piano white", кож. рач. менувач
и рачна сопирачка
Мултифункционален Спортски кожен
управувач со контроли за радио и телефон
и "Piano Black" лајсна
Мултифункционален Спортски кожен
управувач со контроли за радио и телефон
и "Piano Black" лајсна
Мултифункционален кожен управувач со
"Piano Black" лајсна, контроли за радио,
кожен менувач и рачна сопирачка
Мултифункционален кожен управувач со
"Piano Black" лајсна, контроли за радио
и телефон, кожен менувач и рачна
сопирачка
Мултифункционален кожен управувач со
"Piano Black" лајсна, контроли за радио
и телефон, кожен менувач и рачна
сопирачка
Навигациски систем "Amundsen" со 6.5"
екран, Bluetooth, Skoda surround,
SD-card slot, I-pod, Map Care
Пакет за лоши патишта
Патосници, напред и позади
Патосници, напред и позади
Предни светла за магла со "Corner"
функција
Предни светла за магла
Радио "Bolero" со 6.5" екран осетлив на
допир со Bluetooth, Skoda surround,
SD-card slot, I-pod
Радио "Swing + Bluetooth" со 5" екран
осетлив на допир, SD-card slot, I-pod
приклучок, Телефонска конекција
Радио "Swing + Bluetooth" со 5" екран
осетлив на допир, SD-card slot, I-pod
приклучок, Телефонска конекција
Радио "Swing + Bluetooth" со 5" екран
осетлив на допир, SD-card slot, I-pod
приклучок, Телефонска конекција
Радио Blues со SD-card slot, I-pod
приклучок, Aux-in и USB
Радио SWING со 6.5" екран осетлив на
допир, слот за SD картичка, iPod
приклучок и USB
Радио подготовка со 4 звучници и антена
Резервно тркало, стандардно
Ретровизори, кваки во боја на каросерија
Светлосен асистент Easy Light
Сензор за дожд со светлосен асистент
и само затемнувачки ретровизор
Сензор за дожд со светлосен асистент
и само затемнувачки ретровизор
Сензори за паркирање напред и позади
Сензори за паркирање позади
Систем за миење на предните фарови
Спортски амортизери
Спортски предни седишта
Стаклен кров, панорамски
Странични воздушни завеси за глава
заедно со странични воздушни перничиња
напред
Странични воздушни завеси за глава
заедно со странични воздушни перничиња
напред
Странични воздушни завеси за глава
заедно со странични воздушни перничиња
напред
Странични воздушни перничиња напред
Темпомат
Тонирани стакла
Тонирани стакла
Тонирани стакла
Управувач подесив по височина и
длабочина
Централен наслон за раце напред
Централно заклучување на вратите
Централно заклучување со далечински
управувач заедно со Easy Start - Start-
Stop копче за палење на моторот
Централно заклучување со далечинско

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна