Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Опрема STYLE

 • 15" Алуминиумски фелни - MATO
 • ABS
 • Climatronic - Автоматски клима уред
 • Easy Light Assistant (Авто. светла,Coming / Leaving Home функција)
 • Easy Start - старт-стоп копче за палењена моторот, без клуч
 • ISOFIX подготовка за детско седиште
 • MDI приклучоци - USB, Aux-In, SD-cardи I-pod
 • Start-Stop систем регенеративно сопирањеGreen Tec
 • Асиметрично делива задна клупа
 • Борд компјутер - Maxi Dot
 • Висинско прилагодување на возачкотои совозачкото седиште
 • Внатрешен реторовизор со автоматскозатемнување
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Електричен серво управувач
 • Електрично регулирани и греениретровизори во боја на каросерија, електрика на предни стакла
 • Електрично регулирани ретровизорисо греење
 • Електронска стабилизација ESP
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Кожен управувач со "Piano Black" лајсна,кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
 • Патосници, напред и позади
 • Предни светла за магла
 • Радио SWING со 6.5" екран осетлив надопир, слот за SD картичка, iPod приклучок и USB
 • Ретровизори, кваки во боја на каросерија
 • Тонирани стакла
 • Управувач подесив по височина идлабочина
 • Централен наслон за раце напред
 • Централно заклучување со далечинскиуправувач заедно со Easy Start - Start- Stop копче за палење на моторот
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 15" Алуминиумски фелни - MATONE
 • 16" Алуминиумски фелни - ANTIA BLACK
 • 16" Алуминиумски фелни - ANTIA RED
 • 16" Алуминиумски фелни - ANTIA WHITE
 • 16" Алуминиумски фелни - ANTIA
 • 16" Алуминиумски фелни - ROCK
 • 17" Алуминиумски фелни - CAMELOT
 • 17" Алуминиумски фелни - CLUBBER
 • 3 Крак спортски кожен волан
 • Bluetooth телефонска конекција
 • Color concept - комбинација на различнибои на каросерија, кровот и тркалата
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Hill Hold Assistant - Асистент запоаѓање на угорнини (Сериска опрема за DSG моделите)
 • Kessy - Отклучување/ заклучувањена навратите без клуч со Start-Stop копче за палење на моторот
 • SMART LINK конекција за телефон
 • SUNSET - длабоко затемнети стакла
 • Simply Clever пакет - Држач за телефон,мрежа во багажникот и корпа за отпадоци)
 • Skoda Surround - пакет со 6 звучници
 • Адаптивен темпомат со радар(не може со 1.0 MPI моделите)
 • Алармен Уред со KESSY - Систем за откл./ закл. на вратите без клуч и Start-Stop копче за палење на моторот
 • Алармен уред со Easy Start копче безклуч
 • Алуминимска декорација на педалите
 • Асистент за предупредување на заморкај возачот - Driver Alert
 • Греење на предните седишта со засебнарегулација
 • Ентериер "Jeans Blue" со Piano Whiteлајсна во конзолата (само во комбинација со кожен управувач)
 • Ентериер - "Jeans Blue" со Сребрена"Dark brushed" лајсна во конзолата (само во комбинација со кожен управувач)
 • Камера за паркирање позади
 • Кука за приколка, остранлива
 • Мултифунк. кожен управувач со лајсна"piano white" со контроли за телефон кожен рачен менувач и рачна сопирачка
 • Мултифункионален кожен управувач солајсна "piano white", кож. рач. менувач и рачна сопирачка
 • Мултифункционален Спортски коженуправувач со контроли за радио и телефон и "Piano Black" лајсна
 • Мултифункционален кожен управувач со"Piano Black" лајсна, контроли за радио и телефон, кожен менувач и рачна сопирачка
 • Мултифункционален кожен управувач со"Piano Black" лајсна, контроли за радио, кожен менувач и рачна сопирачка
 • Навигациски систем "Amundsen" со 6.5"екран, Bluetooth, Skoda surround, SD-card slot, I-pod, Map Care
 • Пакет за лоши патишта
 • Предни светла за магла со "Corner"функција
 • Радио "Bolero" со 6.5" екран осетлив надопир со Bluetooth, Skoda surround, SD-card slot, I-pod
 • Радио "Swing + Bluetooth" со 5" екраносетлив на допир, SD-card slot, I-pod приклучок, Телефонска конекција
 • Резервно тркало, стандардно
 • Сензор за дожд со светлосен асистенти само затемнувачки ретровизор
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сензори за паркирање позади
 • Систем за миење на предните фарови
 • Спортски амортизери
 • Спортски предни седишта
 • Стаклен кров, панорамски
 • Странични воздушни завеси за главазаедно со странични воздушни перничиња напред
 • Странични воздушни перничиња напред
 • Темпомат

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна