Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Опрема AMBITION

 • ABS
 • ISOFIX подготовка за детско седиште
 • MDI приклучоци - USB, Aux-In
 • Start-Stop систем регенеративно сопирањеGreen Tec
 • Асиметрично делива задна клупа
 • Борд Компјутер
 • Висинско прилагодување на возачкотоседиште
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко
 • Дневни светла
 • Електрика на предни прозори
 • Електричен серво управувач
 • Електрично регулирани и греениретровизори во боја на каросерија, електрика на предни стакла
 • Електрично регулирани ретровизорисо греење
 • Електронска стабилизација ESP
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Клима уред, мануелен
 • Предни светла за магла
 • Радио Blues со SD-card slot, I-podприклучок, Aux-in и USB
 • Ретровизори, кваки во боја на каросерија
 • Тонирани стакла
 • Управувач подесив по височина идлабочина
 • Централно заклучување со далечинско
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 15" Алуминиумски фелни - MATO
 • 15" Алуминиумски фелни - MATONE
 • 15" Челични тркала - DENTRO
 • 16" Алуминиумски фелни - ANTIA BLACK
 • 16" Алуминиумски фелни - ANTIA RED
 • 16" Алуминиумски фелни - ANTIA WHITE
 • 16" Алуминиумски фелни - ANTIA
 • 16" Алуминиумски фелни - ROCK
 • 17" Алуминиумски фелни - CAMELOT
 • 17" Алуминиумски фелни - CLUBBER
 • 3 Крак спортски кожен волан
 • Bluetooth телефонска конекција
 • Climatronic - Автоматски клима уред
 • Color concept- комбинација на различнибои на каросерија, кровот и тркалата
 • Decorative insert (PAD) LIGHT BRUSHED
 • EASY LIGHT ASSISTANT Comming-Leaving hom
 • Easy Light Assistant (Авто. светла,Coming / Leaving Home функција)
 • Easy Start - старт-стоп копче за палењена моторот, без клуч
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Hill Hold Assistant - Асистент запоаѓање на угорнини (Сериска опрема за DSG моделите)
 • Kessy - Отклучување/ заклучувањена навратите без клуч со Start-Stop копче за палење на моторот
 • LED предни дневни светла
 • RAIN-LIGHT ASSISTANT
 • SMART LINK конекција за телефон
 • SUNSET - длабоко затемнети стакла
 • Simply Clever пакет - Држач за телефон,мрежа во багажникот и корпа за отпадоци)
 • Skoda Surround - пакет со 6 звучници
 • Адаптивен темпомат со радар(не може со 1.0 MPI моделите)
 • Алармен Уред со KESSY - Систем за откл./ закл. на вратите без клуч и Start-Stop копче за палење на моторот
 • Алармен уред со Easy Start копче безклуч
 • Алармен уред со централно заклучувањена вратите со далечински управувач
 • Алуминимска декорација на педалите
 • Асистент за предупредување на заморкај возачот - Driver Alert
 • Борд компјутер - Maxi Dot
 • Висинско прилагодување на возачкотои совозачкото седиште
 • Греење на предните седишта со засебнарегулација
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Ентериер "Jeans Blue" со Piano Whiteлајсна во конзолата (само во комбинација со кожен управувач)
 • Ентериер - "Jeans Blue" со Сребрена"Dark brushed" лајсна во конзолата (само во комбинација со кожен управувач)
 • Камера за паркирање позади
 • Кожен управувач со "Piano Black" лајсна,кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
 • Кука за приколка, остранлива
 • Мултифунк. кожен управувач со лајсна"piano white" со контроли за телефеон кожен рачен менувач и рачна сопирачка
 • Мултифункионален кожен управувач солајсна "piano white", кож. рач. менувач и рачна сопирачка
 • Мултифункционален Спортски коженуправувач со контроли за радио и телефон и "Piano Black" лајсна
 • Мултифункционален кожен управувач со"Piano Black" лајсна, контроли за радио и телефон, кожен менувач и рачна сопирачка
 • Мултифункционален кожен управувач со"Piano Black" лајсна, контроли за радио, кожен менувач и рачна сопирачка
 • Навигациски систем "Amundsen" со 6.5"екран, Bluetooth, Skoda surround, SD-card slot, I-pod, Map Care
 • Пакет за лоши патишта
 • Патосници, напред и позади
 • Предни светла за магла со "Corner"функција
 • Радио "Bolero" со 6.5" екран осетлив надопир со Bluetooth, Skoda surround, SD-card slot, I-pod
 • Радио "Swing + Bluetooth" со 5" екраносетлив на допир, SD-card slot, I-pod приклучок, Телефонска конекција
 • Радио SWING со 6.5" екран осетлив надопир, слот за SD картичка, iPod приклучок и USB
 • Резервно тркало, стандардно
 • Сензор за дожд со светлосен асистенти само затемнувачки ретровизор
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сензори за паркирање позади
 • Систем за миење на предните фарови
 • Спортски амортизери
 • Спортски предни седишта
 • Стаклен кров, панорамски
 • Странични воздушни завеси за главазаедно со странични воздушни перничиња напред
 • Странични воздушни перничиња напред
 • Темпомат
 • Централен наслон за раце напред

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна