Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Опрема ACTIVE

 • 14" Челични тркала
 • ABS
 • ISOFIX подготовка за детско седиште
 • Start-Stop систем регенеративно сопирањеGreen Tec
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко
 • Дневни светла
 • Електричен серво управувач
 • Електронска стабилизација ESP
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Радио подготовка со 4 звучници и антена
 • Тонирани стакла
 • Управувач подесив по височина идлабочина
 • Централно заклучување на вратите
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 15" Алуминиумски фелни - MATO
 • 15" Алуминиумски фелни - MATONE
 • 15" Челични тркала - DENTRO
 • 16" Алуминиумски фелни - ANTIA BLACK
 • 16" Алуминиумски фелни - ANTIA WHITE
 • 16" Алуминиумски фелни - ANTIA
 • 16" Алуминиумски фелни - ROCK
 • 17" Алуминиумски фелни - CAMELOT
 • 17" Алуминиумски фелни - CLUBBER
 • Bluetooth телефонска конекција
 • Color concept- комбинација на различнибои на каросерија, кровот и тркалата
 • Easy Light Assistant (Авто. светла,Coming / Leaving Home функција)
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Hill Hold Assistant - Асистент запоаѓање на угорнини (Сериска опрема за DSG моделите)
 • LED предни дневни светла
 • SUNSET - длабоко затемнети стакла
 • Simply Clever пакет - Држач за телефон,мрежа во багажникот и корпа за отпадоци)
 • Skoda Surround - пакет со 6 звучници
 • Адаптивен темпомат со радар(не може со 1.0 MPI моделите)
 • Алармен уред со централно заклучувањена вратите со далечински управувач
 • Алуминимска декорација на педалите
 • Борд компјутер - Maxi Dot
 • Борд компјутер
 • Висинско прилагодување на возачкотои совозачкото седиште
 • Висинско прилагодување на возачкотоседиште
 • Греење на предните седишта со засебнарегулација
 • Електрично регулирани и греениретровизори во боја на каросерија, електрика на предни стакла
 • Камера за паркирање позади
 • Клима уред, мануелен
 • Кожен управувач со "Piano Black" лајсна,кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
 • Кука за приколка, остранлива
 • Мултифункционален кожен управувач со"Piano Black" лајсна, контроли за радио и телефон, кожен менувач и рачна сопирачка
 • Мултифункционален кожен управувач со"Piano Black" лајсна, контроли за радио, кожен менувач и рачна сопирачка
 • Пакет за лоши патишта
 • Патосници, напред и позади
 • Предни светла за магла со "Corner"функција
 • Предни светла за магла
 • Радио "Swing + Bluetooth" со 5" екраносетлив на допир, SD-card slot, I-pod приклучок, Телефонска конекција
 • Радио Blues со SD-card slot, I-podприклучок, Aux-in и USB
 • Радио SWING со 6.5" екран осетлив надопир, слот за SD картичка, iPod приклучок и USB
 • Резервно тркало, стандардно
 • Светлосен асистент Easy Light
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сензори за паркирање позади
 • Систем за миење на предните фарови
 • Спортски амортизери
 • Стаклен кров, панорамски
 • Странични воздушни завеси за главазаедно со странични воздушни перничиња напред
 • Странични воздушни перничиња напред
 • Темпомат
 • Централен наслон за раце напред
 • Централно заклучување со далечинско

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна