Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Fabia FL Combi Active 1.0 MPI 75ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
11.144
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Fabia FL Combi Ambition 1.0MPI 75ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
12.392
Fabia FL Combi Ambition 1.0TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
13.275
Fabia FL Combi Ambition 1.0TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
13.865
Fabia FL Combi Ambition 1.0TSI 110ks DSG
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
15.150
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Fabia FL Combi Style 1.0TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
14.370
Fabia FL Combi Style 1.0TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
15.121
Fabia FL Combi Style 1.0TSI 110ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
16.406

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна