Модели

Škoda Fabia Паметни Решенија

Чадор во возачката врата

Fabia има преграда за чадор во возачката врата. Така, секогаш имате при рака чадор во случај дождот да ве фати на патот. Бидејќи преградата е водоотпорна, во неа може да се чува и влажен чадор. Водата од чадорот се цеди кон надвор.

Škoda Fabia Паметни Решенија

Безбедносен рефлектирачки елек

Сигурно го знаете безбедносниот брифинг во авионот каде што се вели дека елекот за спасување е под вашето седиште? Во согласност со нашата филозофија "Simply Clever", ние во Škoda сега развивме улична верзија. Иако овој елек не се надувува, ноќе неговата рефлектирачка површина може да биде спасител. Безбедно складиран во посебни прегради во предните и задните врати, пристапот до елеците е брз и едноставен кога се потребни.

Škoda Fabia Паметни Решенија

Џеб за телефон

Џебовите на задната страна на предните седишта се идеални за чување предмети. Сепак, тие се малку преголеми за паметни телефони. Затоа Fabia има дополнителен мал џеб кој е совршен за телефоните на патниците од задниот дел.

Škoda Fabia Паметни Решенија

Централен потпирач за рака

Во предниот средишен потпирач за рака има практичен простор за складирање што е лесно достапен за возачот и совозачот

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна