Модели

Škoda Fabia Избор на тркала

15" Челични тркала со поклопци за тркалото DENTRO

Škoda Fabia Избор на тркала

15" Алуминиумски тркала CYGNUS

Škoda Fabia Избор на тркала

15" Алуминиумски тркала MATONE

Škoda Fabia Избор на тркала

16" Алуминиумски тркала ALORE

Škoda Fabia Избор на тркала

16" Алуминиумски тркала VIGO

Škoda Fabia Избор на тркала

16" Алуминиумски тркала VIGO Бели

Škoda Fabia Избор на тркала

16" Алуминиумски тркала VIGO Црни

Škoda Fabia Избор на тркала

16" Алуминиумски тркала VIGO Антрацит

Škoda Fabia Избор на тркала

17" Алуминиумски тркала BLADE

Škoda Fabia Избор на тркала

17" Алуминиумски тркала CAMELOT

Škoda Fabia Избор на тркала

17" Алуминиумски тркала SAVIO

Škoda Fabia Избор на тркала

18" Алуминиумски тркала VEGA

Škoda Fabia Фелни

Од 15″ до 17″, во Сребрена Металик или Врна боја со висок сјај. Палетата на алуминиумски тркала Škoda Original нуди вистински дизајн за секој вкус.

Откријте ја комплетната палета на алуминиумски тркала за Škoda Fabia сега.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна