Модели

Škoda Fabia Simply Clever

Чадор

Преграда за чадор под совозачкото седиште.

Škoda Fabia Simply Clever

Гребалка за мраз

Гребалката за мраз е сместена под капачето на резервоарот. Може лесно да се складира таму, дури и кога е влажно.

Škoda Fabia Simply Clever

Остава за безбедносен рефлектирачки елек

Брзо при рака кога е потребно: преграда за елек со висока видливост во возачката врата.

Škoda Fabia Simply Clever

Држач за паркинг билет

Држачот на паркинг билет гарантира дека вашиот билет за паркирање може да биде поставен на јасно видливо место зад шофершајбната.

Škoda Fabia Simply Clever

Корпа за отпадоци

Лушпи од јаболка, омоти од бонбони и марамчиња - што да правиме со нив? Децата се експерти за оставање мали купишта ѓубре зад себе за време на патување. Škoda нуди корисно решение "Simply Clever" за ова: мала корпа за отпадоци која е прикачена на просторот за складирање во совозачката врата и може лесно да се извлече кога сакате да ја испразните.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна