Модели

Škoda Fabia Просторност

Создадена по крој

Очекувајте ја пространата и одлично уредена внатрешност полна со висококвалитетните материјали и генијалните решенија "Simply Clever". Вашиот поглед веднаш е привлечен кон елегантниот волан со 2 краци, новата табла со инструменти и инфозабавниот дисплеј со екран до 9,2 инчи. Вреди да се погледне и обликот на рачките на вратите од внатрешната страна и облогата на контролната табла, која визуелно се протега низ целата широчина на внатрешноста со кружните отвори за климатизација.

Škoda Fabia Просторност

Простор за секого

Не е важно дали патувате четворица или петмина, Fabia нуди доволно простор за секого. Добро дизајнираните седишта овозможуваат удобно патување. Сите седишта за патници доаѓаат со ISOFIX и Top Tether точки за прицврстување на детски седишта.

Škoda Fabia Просторност

Простор за багаж

Новата Fabia останува врвна во однос на функционалноста и генијалноста. Волуменот на багажникот порасна на импресивни 380 литри и ја остава конкуренцијата зад себе. Со преклопување на потпирачот за грб на задното седиште, можете дури и да ја зголемите големината на 1.190 литри. Кога го товарите багажникот, правилната форма го олеснува товарењето, а безбројните решенија "Simply Clever" помагаат безбедно да го прицврстите вашиот багаж.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна