Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Kodiaq Active 2.0 TDI 150ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
32.231
Kodiaq Active 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
24.170
Kodiaq Active 1.5 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
27.187
Kodiaq Active 2.0 TSI 190ks DSG7 4x4
Гориво
Gasoline
КС/KW
190
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
31.382
Kodiaq Active 2.0 TDI 150ks MT6 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
30.308
Kodiaq Active 2.0 TDI 150ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
30.094
Kodiaq Active 2.0 TDI 190ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
33.189
Kodiaq Active 1.5 TSI 150ks DSG7 4X4
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
29.285
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Kodiaq Ambition 2.0 TDI 150ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
33.031
Kodiaq Ambition 2.0 TDI 190ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
36.125
Kodiaq Ambition 1.5 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
30.614
Kodiaq Ambition 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
27.586
Kodiaq Ambition 2.0 TSI 190ks DSG7 4x4
Гориво
Gasoline
КС/KW
190
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
34.317
Kodiaq Ambition 2.0 TDI 150ks MT6 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
33.243
Kodiaq Ambition 2.0 TDI 150ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
35.164
Kodiaq Ambition 1.5 TSI 150ks DSG7 4X4
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
32.747
Kodiaq Ambition 2.0 TDI 150ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
0
Пренос
DSG 7 степен
Врати
9
Ценовник
34.982
Kodiaq Ambition 2.0 TDI 190ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
0
Пренос
DSG 7 степен
Врати
9
Ценовник
36.125
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Kodiaq Style 2.0 TDI 150ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
38.882
Kodiaq Style 1.5 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
33.786
Kodiaq Style 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
31.257
Kodiaq Style 2.0 TSI 190ks DSG7 4x4
Гориво
Gasoline
КС/KW
190
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
38.024
Kodiaq Style 2.0 TDI 150ks MT6 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
36.415
Kodiaq Style 2.0 TDI 150ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
36.201
Kodiaq Style 2.0 TDI 190ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
39.857
Kodiaq Style 1.5 TSI 150ks DSG7 4X4
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
35.919
Kodiaq Style 2.0 TDI 190ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
0
Пренос
DSG 7 степен
Врати
9
Ценовник
39.857
Kodiaq Style 2.0 TDI 150ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
0
Пренос
DSG 7 степен
Врати
9
Ценовник
38.699

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна