Модели

Опрема­Споредба KODIAQ

Изберете од различни нивоа на опременост.
  • Стандардна опрема Стандардна опрема
  • optionale Mehrausstattung optionale Mehrausstattung
  • Сериска кај некои модели на варијантата Сериска кај некои модели на варијантата
  • Недостапна Недостапна
ACTIVE AMBITION STYLE
12V приклучоци во кабина и багажник
17" Алуминиумски фелни - MITYKAS
со пневматици 215/65 R17
17" Алуминиумски фелни - RATIKON
17" Алуминиумски фелни - RATIKON
со пневматици 215/65 R17
17" Челични фелни - BORNEO
17" Челични фелни - BORNEO
18" Алуминиумски фелни - ELBRUS
18" Алуминиумски фелни - ELBRUS
со пневматици 235/55 R18
18" Алуминиумски фелни - TRINITY
со пневматици 235/55 R18
18" Алуминиумски фелни - TRITON
со пневматици 235/55 R18
19" Алуминиумски фелни - SIRIUS
со пневматици 235/50 R19
19" Алуминиумски фелни - TRIGLAV
со пневматици 235/50 R19
19" Алуминиумски фелни CRATER Black
со пневматици 235/50 R19
2 светла за читање напред
20" Алуминиумски фелни - VEGA
со пневматици 235/45 R20
230V приклучок заедно со x 1 USB
приклучок напред и позади
3 крак мултифункционален кожен спортски
управувач со команди за радио, телефон,
греење и педали за DSG менувач
3 крак мултифункционален кожен спортски
управувач, со команди за радио и телефон
(Само за MT модели)
3 крак мултифункционален кожен управувач
со комадни за радио, телефон и греење
(само за MT модели)
3 крак мултифункционален кожен управувач
со команди за радио, телефон, греење и
педали за DSG менувач
3D Навигациски систем Columbus со 9.2"
екран осетлив на допир, интегрирани мапи
,64GB меморија, WLAN
4 дополнителни звучници во задниот дел
4 звучници
8 звучници
AREA VIEW камери за паркирање - четири
камери (напред, позади и странично) со
TOP LED задни стоп светла
AUTO LIGHT ASSIST - Асистент за долги
светла, сензор за дожд и автоматско
затемнување на внат. ретровизор
AUTO LIGHT ASSIST - Асистент за долги
светла, сензор за дожд и автоматско
затемнување на внат. ретровизор
Bluetooth телефонска конекција
CANTON sound system (10 звучници, 575 W,
дигитален еквилајзер, subwoofer)
CANTON sound system (10 звучници, 575 W,
дигитален еквилајзер, subwoofer)
Climatic - мануелен клима уред
Climatronic (3 zone) - Три-зонски
автоматски клима уред
Climatronic (3 zone) - Три-зонски
автоматски клима уред
Climatronic - Автоматски клима уред
Color Maxi Dot патен компјутер
Color Maxi Dot патен компјутер
Comfort telephony - BT, WLAN (LTE), rSAP
и Дигитален радио прием
Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),
безжична надворешна кон. и полнач, rSAP
и Дигитален радио прием
Comfort telephony - BT, WLAN (LTE)
безжична надворешна конекција и полнач
Comfort telephony - BT, безжична
надворешна конекција и безжичен полнач
Crew Protect Assist - превентивен систем
за заштита на предните патници при судар
DAB - Дигитален радио прием
DCC - Адаптивна суспензија заедно со
систем за избирање на возачка програма и
Off Road копче
Driving Mode Selection заедно со Off
Road копче (важи само за 4х4 моделите)
Driving Mode Selection заедно со Off
Road копче (важи само за 4х4 моделите)
Easy Start - Start Stop копче за палење
на моторот
Easy Start - Start Stop копче за палење
на моторот
ESC - Електронска програма за
стабилизација
Front Assistant, радар за автоматско
сопирање
Full LED предни светла со динамична
контрола
Hill Start Assist - Асистент за поаѓање
на угорнини
Hill Start Assist и Hill Descent Control
- асистенти за угорнини и спустови (важи
само за моделите со 4х4 погон)
KESSY - централно заклучување без клуч
со Start Stop копче за палење на моторот
KESSY централно заклучување без клуч
со Start Stop копче за палење на моторот
LED Plus Pack - Амбиентално LED
осветлување во ентериерот, Mistral
декоративни инсерти
Maxi Dot патен компјутер
PARK ASSIST - систем за помош при
паралелно и попречно паркирање со
MANOEUVRE Assist функција
Sleep пакет (Ролетна на задните
странични стакла, SUNSET и странични
наслони на потпирачите за глава на
задните седишта)
Smart Link конекција за телефон
Smart Link + безжична RSA App
(Škoda Media Command апликација)
Smart Link конекција за телефон
SUNSET
USB приклучок
USB приклучок
USB приклучок
Virtual Cokcpit - виртуелна
инструментална табла
Virtual Pedal - отварање/ затварање на
багажникот на сензор
Voice Control
Автоматско затемнување и преклопување
на ретровизори
Адаптивен темпомат со радар - Front
Assist - до брзина од 160 km/h
Адаптивен темпомат со радар - Front
Assist до брзина од 210 km\h
Алармен уред против кражба заедно со
Easy Start - копче за палење на моторот
Алармен уред против кражба
Алармен уред против кражба
заедно со KESSY - централно откл./закл.
без клуч
Алуминиумско резервно тркало
Амбиентално LED осветлување во ентериер
Антена за FM Radio
Асистент за автоматско одржување во
коловозна лента - Lane Assistant
Асистент за детектирање на возила во
мртов агол - Blind Spot Detect
Асистент за детектирање на возила во
мртов агол - Blind Spot Detect
Асистенти за автоматско одржување на
коловозна лента заедно со асистент за
детектирање возила во мртов агол
(Lane Assist + Blind Spot Detect)
Внатрешно осветлување
Воздушни перничиња за возач и совозач со
перниче за колена на возач и опција за
деактивирање на совозачкото
Воздушни перничиња за возач и совозач со
перниче за колена на возач и опција за
деактивирање на совозачкото
Воздушни перничиња за возач и совозач со
перниче за колена на возач и опција за
деактивирање на совозачкото
Греење на предни и задни седишта
Греење на предни седишта
Гуми за сите сезони, со пневматици
235/55 R18
Дво-страна покривка за багажниот простор
(гума/ текстил)
Декоративна лајсна во предната конзола
Mistral
Декоративна хром лајсна на страничните
прозори
Декоративна црна лајсна на страничните
прозори
Декоративни инсерти - Anthracit Light
Декоративни инсерти - Mythos Црни
Декоративни инсерти - Nano Grey Металик
Декоративни лајсни на праговите
Декоративни лајсни на праговите
Декоративни лајсни на праговите
Динамична контрола на предните светла
со Coming Home функција
Дополнителен трет ред на седишта
Дополнитлна звучна изолација
Држач за наочари
Држач за таблет
Ел. преклопливи, автом. затемнувачки,
греени надв. ретровизори со меморија
/ Внат. ретров. автом. затемнувачки
/ Сензор за дожд
Ел. ретровизори, само-затемнувачки,
преклопливи, грејни со сензор за дожд и
светлосен асистент
Ел. ретровизори, само-затемнувачки,
преклопливи, грејни
Ел. ретровизори, само-затемнувачки,
преклопливи, грејни
Електрика на предни и задни стакла
Електрика на ретровизори со греачи
Електричен панорамски лизгачки кров
Електрично греење на предно
ветробранско стакло со сензор за дожд
Електрично загревање на предни прскалки
за ветробран
Електрично отварање/ затворање на
багажникот
Електрично прилагодливи предни седишта
со меморија и лумбарна подршка
Електрично прилагодливо возачко
седиште со лумбална подршка и мемориска
функција
Ентериер - Алкантара беж
Ентериер - Алкантара црн
Ентериер - Спортски кожни седишта
Ентериер - Целосно обложен со кожа
Ентериер во комбинација кожа/ текстил
Ентериер во комбинација кожа/текстил
Задни светла за магла
Задни стоп светла во TOP LED изведба
Задни стоп светла во Top LED изведба
Индикатор за издишан пневматик
Индикатор за сигурносни ремени на сите
седишта
Индикатор за сигурносни ремени
Интелегентен асистент за долги светла
Камера за паркирање позади заедно со
TOP LED задни стоп светла
Камера за паркирање позади
Кожен ентериер со вентилирачки седишта
(мора во комбинација со PB2)
Кука за влечење механички преклоплива
електрично отстранлива
Кука за влечење отстранлива со адаптер
Кутија за одпадоци
Кутија за отпадоци
Лумбарнo подесување на предните седишта
Лумбарно подесување на предните седишта
Мало резервно челично тркало
Миење на предни светла под притисок
Мрежа во багажникот
Мултифункционален 3 крак кожен управувач
со команди за радио и телефон
Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екран
, Voice Control
Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екран
осетлив на допир, Smart Link
Навигациски систем AMUNDSEN
Наизменична контрола на брисачите со
сензор за дожд и светлосен асистент
Независно греење со далечински
управувач WEBASTO
Остранлива торба за скии UNIBAG
(во задниот наслон за раце)
Отстранлива електрична светилка во
багажникот
Пакет за лоши патишта
Пакет за пушачи
Паркинг асистент за автоматско паркирање
со приколка и Area view сензори
Пневматици 215/65 R17
Пневматици 215/65 R17
Пневматици 235/55 R18
Подготовка за детско седиште ISOFIX
- на совозачко седиште
Подготовка за кука за влечење
Преградна мрежа
Преден наслон за раце
Предни светла за магла со
Corner финкција
Преклопливи масички во наслоните
на предните седишта
Преклопливо совозачко седиште
Преклопување на наслонот на задната
клупа од багажникот
Радио BOLERO со 8" екран во боја,
осетлив на допир
Радио BOLERO со 8" екран осетлив на
допир, Voice Control (мора заедно со
Smart Link)
Радио SWING со 6.5" екран осетлив на
допир
Резервно челично тркало
Ролетни на задните странични стакла
Самозатемнувачки внатрешен ретровизор
со сензор за дожд и светлосен асистент
Светлосен асистент со сензор за дожд
(Coming/ Leaving home, tunnel light,
daylight)
Сензори за паркирање напред и позади
Сензори за паркирање напред и позади
Сензори за паркирање позади
Сензори за паркирање со контрола за
приколка (Intell. Parking Ass. + Trailer
Ass. + Area View)
Систем за избирање на возачка програма
(важи само за моделите со преден погон)
Систем за избирање на возачка програма
со Off Road копче (важи само за моделите
со 4х4 погон)
Систем за предупредување на замор кај
возачот
Систем за предупредување на замор кај
возачот
Спортски алуминиумски педали
Сребрени кровни шини и хромирани лајсни
на страничните прозори
Сребрени кровни шини
Странични воздушни перничиња за возач
и совозач
Странични воздушни перничиња позади
Текстилни патосници напред и позади
Текстилни патосници напред и позади
Темпомат со ограничување на брзина
Термо-изолационо тонирано ветробранско
стакло
Термо-изолационо тонирано ветробранско
стакло
Термо-изолационо тонирано ветробранско
стакло
Фамилијарен пакет (Ел. детско
заклучување, ролетни на задните
странични стакла, заштита на рабовите од
вратите и кутија за отпадоци)
Фамилијарен пакет (Ел. детско
заклучување, ролетни на задните
странични стакла, заштита на рабовите од
вратите и кутија за отпадоци)
Фиока под предни седишта
Централно заклучување со далечинско
Црни кровни шини

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна