За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Опрема ACTIVE

 • 12V приклучоци во кабина и багажник
 • 17" Челични фелни - BORNEO
 • 17" Челични фелни - BORNEO
 • 4 звучници
 • Climatic - мануелен клима уред
 • ESC - Електронска програма застабилизација
 • Front Assistant, радар за автоматскосопирање
 • Hill Start Assist - Асистент за поаѓањена угорнини
 • Maxi Dot патен компјутер
 • USB приклучок
 • Антена за FM Radio
 • Воздушни перничиња за возач и совозач соперниче за колена на возач и опција за деактивирање на совозачкото
 • Декоративна црна лајсна на страничнитепрозори
 • Декоративни инсерти - Nano Grey Металик
 • Држач за наочари
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Електрика на ретровизори со греачи
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за сигурносни ремени
 • Мултифункционален 3 крак кожен управувачсо команди за радио и телефон
 • Пакет за лоши патишта
 • Пневматици 215/65 R17
 • Преден наслон за раце
 • Преклопување на наслонот на заднатаклупа од багажникот
 • Радио SWING со 6.5" екран осетлив надопир
 • Резервно челично тркало
 • Термо-изолационо тонирано ветробранскостакло
 • Централно заклучување со далечинско
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 17" Алуминиумски фелни - MITYKASсо пневматици 215/65 R17
 • 17" Алуминиумски фелни - RATIKONсо пневматици 215/65 R17
 • 18" Алуминиумски фелни - ELBRUSсо пневматици 235/55 R18
 • 18" Алуминиумски фелни - TRINITYсо пневматици 235/55 R18
 • 18" Алуминиумски фелни - TRITONсо пневматици 235/55 R18
 • 230V приклучок заедно со x 1 USBприклучок напред и позади
 • 3 крак мултифункционален кожен управувачсо комадни за радио, телефон и греење (само за MT модели)
 • 3 крак мултифункционален кожен управувачсо команди за радио, телефон, греење и педали за DSG менувач
 • 4 дополнителни звучници во задниот дел
 • AUTO LIGHT ASSIST - Асистент за долгисветла, сензор за дожд и автоматско затемнување на внат. ретровизор
 • Climatronic - Автоматски клима уред
 • Crew Protect Assist - превентивен системза заштита на предните патници при судар
 • Easy Start - Start Stop копче за палењена моторот
 • Full LED предни светла со динамичнаконтрола
 • PARK ASSIST - систем за помош припаралелно и попречно паркирање со MANOEUVRE Assist функција
 • SUNSET
 • Smart Link конекција за телефон
 • Smart Link + безжична RSA App(Škoda Media Command апликација)
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist до брзина од 210 km\h
 • Алармен уред против кражба заедно соEasy Start - копче за палење на моторот
 • Алармен уред против кражба
 • Алуминиумско резервно тркало
 • Асистент за автоматско одржување воколовозна лента - Lane Assistant
 • Внатрешно осветлување
 • Греење на предни и задни седишта
 • Греење на предни седишта
 • Гуми за сите сезони, со пневматици235/55 R18
 • Дво-страна покривка за багажниот простор(гума/ текстил)
 • Декоративни лајсни на праговите
 • Дополнителен трет ред на седишта
 • Дополнитлна звучна изолација
 • Држач за таблет
 • Ел. ретровизори, само-затемнувачки,преклопливи, грејни со сензор за дожд и светлосен асистент
 • Електричен панорамски лизгачки кров
 • Електрично греење на предноветробранско стакло со сензор за дожд
 • Електрично отварање/ затворање набагажникот
 • Задни стоп светла во Top LED изведба
 • Индикатор за сигурносни ремени на ситеседишта
 • Камера за паркирање позади заедно соTOP LED задни стоп светла
 • Кука за влечење механички преклопливаелектрично отстранлива
 • Кука за влечење отстранлива со адаптер
 • Кутија за одпадоци
 • Кутија за отпадоци
 • Лумбарнo подесување на предните седишта
 • Мрежа во багажникот
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екран, Voice Control
 • Независно греење со далечинскиуправувач WEBASTO
 • Остранлива торба за скии UNIBAG(во задниот наслон за раце)
 • Пакет за пушачи
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX- на совозачко седиште
 • Подготовка за кука за влечење
 • Преградна мрежа
 • Радио BOLERO со 8" екран осетлив надопир, Voice Control (мора заедно со Smart Link)
 • Самозатемнувачки внатрешен ретровизорсо сензор за дожд и светлосен асистент
 • Светлосен асистент со сензор за дожд(Coming/ Leaving home, tunnel light, daylight)
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сензори за паркирање позади
 • Систем за избирање на возачка програма(важи само за моделите со преден погон)
 • Систем за избирање на возачка програмасо Off Road копче (важи само за моделите со 4х4 погон)
 • Систем за предупредување на замор кајвозачот
 • Странични воздушни перничиња позади
 • Текстилни патосници напред и позади

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна