Модели

ŠKODA KODIAQ Осветлувачки дизајн

Види и биди виден

Иновативниот изглед на кристално стакло обединет со технолошките иновации. LED светлосните диоди нудат првокласна јачина при висока енергетска ефикасност. Било да е во град, на автопат или при дожд: благодарение на LED фаровите со адаптивен систем за предни светла, интензитетот на светлината се прилагодува кон надворешните услови.

ŠKODA KODIAQ Осветлувачки дизајн

Традиции кои инспирираат

Исто така и задните светла со своите прецизни линии и кристално полираните елементи, креирани според чешката уметност за обработка на стакло, се опремени со LED технологија.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете