За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KODIAQ Асистенти за комфор

Адаптивен темпомат

Адаптивниот темпомат (ACC) одржува безбедно растојание од автомобилот пред вас. Моторот и кочниците се контролирани на тој начин да има автоматско забрзување или кочење по потреба. Системот ги комбинира функциите на темпоматот со радар за одржување на растојание пред возилото.

ŠKODA KODIAQ Асистенти за комфор

Travel Assist

Систем за процесирање на скенирани слики од знаци на патот, кои ги праќа и споредува скенираните слики со информациите од навигацискиот систем. Системот препознава знаци за ограничувања, забрани и опасност на патот. 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна