Модели

ŠKODA KODIAQ Дизајн

Осветлен

Концептот на дизајнот на предните фарови се вбројува кон карактеристичните елементи за обликување на KODIAQ. Остро истакнатите фарови за магла што се добро заштитени се сместени под главните фарови.

ŠKODA KODIAQ Дизајн

Страничен изглед

Прецизните рабови и мазните површини креираат уникатен спој на светлина и сенки. Калникот и облогите на праговите јасно даваат до знаење, дека ова возило се чувствува како дома и на неафалтирани патишта.

ŠKODA KODIAQ Дизајн

Заден изглед

Елоксираната кровна шина ја нагласува убавината на екстериерот. Црните продолжетоци долж задното стакло, коишто преминуваат во задниот спојлер, ја подобруваат аеродинамиката на возилото. Задните светла се протегаат сè до крилата и на тој начин се грижат за совршено странично осветлување.

ŠKODA KODIAQ Дизајн

Панорамски стаклен кров

Со електричниот панорама лизгачки покрив, KODIAQ не само што отвора сосема нови погледи, туку прави и онака пространиот внатрешен простор да делува уште поголем .

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна