За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KODIAQ Осветлувачки дизајн

Види и биди виден

Иновативниот изглед на кристално стакло обединет со технолошките иновации. LED светлосните диоди нудат првокласна јачина при висока енергетска ефикасност. Било да е во град, на автопат или при дожд: благодарение на LED фаровите со адаптивен систем за предни светла, интензитетот на светлината се прилагодува кон надворешните услови.

ŠKODA KODIAQ Осветлувачки дизајн

Традиции кои инспирираат

Исто така и задните светла со своите прецизни линии и кристално полираните елементи, креирани според чешката уметност за обработка на стакло, се опремени со LED технологија.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна