Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Kodiaq Scout 2.0 TSI 190ks DSG 4x4
Гориво
Gasoline
КС/KW
190
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
38.603
Kodiaq Scout 2.0 TDI 150ks MT6 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
37.512
Kodiaq Scout 2.0 TDI 150ks DSG 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
39.462
Kodiaq Scout 2.0 TDI 190ks DSG 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
40.435

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна