За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KODIAQ Simply Clever Екстериер

Удобно отварање и затварање

Немате слободна рака за да го отворите или затворите багажниот простор? Едноставно придвижете го накратко стапалото под задниот браник и задната врата се отвора односно се затвора како со волшебна рака.

ŠKODA KODIAQ Simply Clever Екстериер

Електрично прилагодлива кука за влечење

Спојката за приколка што се управува преку копче во багажниот простор може да се отвора и затвора, така што по употребата не мора да се демонтира. KODIAQ совладува оптоварување на композицијата од впечатливи 2500 kg.

ŠKODA KODIAQ Simply Clever Екстериер

Заштита на рабовите од вратите

При отворањето на страничните врати, автоматски излегува и штитник за рабовите на вратите. На тој начин, KODIAQ се штити не само себе си, туку и другите возила од гребнатини: совршеното решение за тесни места за паркирање.

ŠKODA KODIAQ Simply Clever Екстериер

Чадор

Во предните врати е интегрирана специјална преграда со оригинален KODIAQ чадор. Преградите се конструирани на тој начин, што ја одлеваат водата од дождот од возилото и на тој начин го одржуваат внатрешниот простор сув.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна