За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KODIAQ Simply Clever Ентериер

Електрична брава за безбедност на децата

Само со притискање на копче направете го патувањето уште побезбедно за вашите најмили. Осигурувачот за деца се грижи за тоа, да не можат да се отвораат страничните врати и прозорци.

ŠKODA KODIAQ Simply Clever Ентериер

Горна фиока за складирање

Фиоката за складирање на страната на совозачот нуди зачудувачки многу простор за сместување.

ŠKODA KODIAQ Simply Clever Ентериер

Долна фиока за складирање

Долната фиока за складирање што може да се затвора е климатизирана - на пример за чување освежителни пијалаци и ужинки.

ŠKODA KODIAQ Simply Clever Ентериер

Централен потпирач за раце со JUMBOBOX

Во предниот потпирач за раце се наоѓа една пространа преграда, во која можете безбедно да ги чувате вашите електронски уреди. Преградата е опремена со вртливо лежиште, коешто на едната страна овозможува држење на пијалаци и монети, а на другата можат да се сместат поголеми предмети.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна