За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Опрема SCOUT

 • 12V приклучоци во кабина и багажник
 • 19" Алуминиумски фелни - BRAGA
 • 2 светла за читање напред
 • 8 звучници
 • Bluetooth телефонска конекција
 • Climatronic - Автоматски клима уред
 • Color Maxi Dot патен компјутер
 • Driving Mode Selection заедно со OffRoad копче
 • ESC - Електронска програма застабилизација
 • Easy Start - Start Stop копче за палењена моторот
 • Front Assistant, радар за автоматскосопирање
 • Full LED предни светла со динамичнаконтрола
 • Hill Start Assist и Hill Descent Control- асистенти за угорнини и спустови
 • KESSY - централно заклучување без клучсо Start Stop копче за палење на моторот
 • MDI приклучоци - USB, Aux-In
 • SCOUT ентериер - Алкантара со лого
 • SUNSET
 • Smart Link конекција за телефон
 • USB приклучок
 • Voice Control
 • Автоматско затемнување и преклопувањена ретровизори
 • Амбиентално LED осветлување во ентериер
 • Антена за FM Radio
 • Внатрешно осветлување
 • Воздушни перничиња за возач и совозач соперниче за колена на возач и опција за деактивирање на совозачкото
 • Греење на предни седишта
 • Декоративна хром лајсна на страничнитепрозори
 • Декоративни инсерти - Ash Wood со Scoutлого
 • Динамична контрола на предните светласо Coming Home функција
 • Држач за наочари
 • Ел. ретровизори, само-затемнувачки,преклопливи, грејни
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Електрично загревање на предни прскалкиза ветробран
 • Електрично отварање/ затворање набагажникот
 • Задни светла за магла
 • Задни стоп светла во TOP LED изведба
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Индикатор за сигурносни ремени
 • Интелегентен асистент за долги светла
 • Камера за паркирање позади
 • Лумбарно подесување на предните седишта
 • Мало резервно челично тркало
 • Миење на предни светла под притисок
 • Мрежа во багажникот
 • Мултифункционален 3 крак кожен управувачсо команди за радио и телефон
 • Наизменична контрола на брисачите сосензор за дожд и светлосен асистент
 • Отстранлива електрична светилка вобагажникот
 • Пакет за лоши патишта
 • Пневматици 235/50 R19
 • Преден наслон за раце
 • Предни светла за магла соCorner финкција
 • Преклопување на наслонот на заднатаклупа од багажникот
 • Радио BOLERO со 8" екран во боја,осетлив на допир
 • Ролетни на задните странични стакла
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сребрени кровни шини и хромирани лајснина страничните прозори
 • Странични воздушни перничиња за возачи совозач
 • Текстилни патосници напред и позади
 • Темпомат со ограничување на брзина
 • Термо-изолационо тонирано ветробранскостакло
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 19" Алуминиумски фелни CRATER Anthraciteсо пневматици 235/50 R19
 • 230V приклучок заедно со x 1 USBприклучок напред и позади
 • 3 крак мултифункционален кожен спортскиуправувач со команди за радио, телефон, греење и педали за DSG менувач
 • 3 крак мултифункционален кожен спортскиуправувач, со команди за радио и телефон (Само за MT модели)
 • 3 крак мултифункционален кожен управувачсо комадни за радио, телефон и греење (само за MT модели)
 • 3 крак мултифункционален кожен управувачсо команди за радио, телефон, греење и педали за DSG менувач
 • 3D Навигациски систем Columbus со 9.2"екран осетлив на допир, интегрирани мапи ,64GB меморија, WLAN
 • AREA VIEW камери за паркирање - четирикамери (напред, позади и странично) со TOP LED задни стоп светла
 • CANTON sound system (10 звучници, 575 W,дигитален еквилајзер, subwoofer)
 • Climatronic (3 zone) - Три-зонскиавтоматски клима уред
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE), rSAPи Дигитален радио прием
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),безжична надворешна кон. и полнач, rSAP и Дигитален радио прием
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE)безжична надворешна конекција и полнач
 • Comfort telephony - BT, безжичнанадворешна конекција и безжичен полнач
 • Crew Protect Assist - превентивен системза заштита на предните патници при судар
 • DAB - Дигитален радио прием
 • DCC - Адаптивна суспензија заедно сосистем за избирање на возачка програма и Off Road копче
 • PARK ASSIST - систем за помош припаралелно и попречно паркирање со MANOEUVRE Assist функција
 • Sleep пакет (Ролетна на заднитестранични стакла, SUNSET и странични наслони на потпирачите за глава на задните седишта)
 • Smart Link + безжична RSA App(Škoda Media Command апликација)
 • Virtual Cokcpit - виртуелнаинструментална табла
 • Virtual Pedal - отварање/ затварање набагажникот на сензор
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist до брзина од 210 km\h
 • Алармен уред против кражбазаедно со KESSY - централно откл./закл. без клуч
 • Алуминиумско резервно тркало
 • Асистент за автоматско одржување воколовозна лента - Lane Assistant
 • Асистент за детектирање на возила вомртов агол - Blind Spot Detect
 • Асистенти за автоматско одржување наколовозна лента заедно со асистент за детектирање возила во мртов агол (Lane Assist + Blind Spot Detect)
 • Греење на предни и задни седишта
 • Дво-страна покривка за багажниот простор(гума/ текстил)
 • Дополнителен трет ред на седишта
 • Држач за таблет
 • Ел. преклопливи, автом. затемнувачки,греени надв. ретровизори со меморија / Внат. ретров. автом. затемнувачки / Сензор за дожд
 • Електричен панорамски лизгачки кров
 • Електрично греење на предноветробранско стакло со сензор за дожд
 • Електрично прилагодливи предни седиштасо меморија и лумбарна подршка
 • Електрично прилагодливо возачкоседиште со лумбална подршка и мемориска функција
 • Индикатор за сигурносни ремени на ситеседишта
 • Кука за влечење механички преклопливаелектрично отстранлива
 • Кука за влечење отстранлива со адаптер
 • Навигациски систем AMUNDSEN
 • Независно греење со далечинскиуправувач WEBASTO
 • Остранлива торба за скии UNIBAG(во задниот наслон за раце)
 • Пакет за пушачи
 • Паркинг асистент за автоматско паркирањесо приколка и Area view сензори
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX- на совозачко седиште
 • Подготовка за кука за влечење
 • Преградна мрежа
 • Преклопливи масички во наслонитена предните седишта
 • Сензори за паркирање со контрола заприколка (Intell. Parking Ass. + Trailer Ass. + Area View)
 • Систем за предупредување на замор кајвозачот
 • Странични воздушни перничиња позади
 • Фамилијарен пакет (Ел. детскозаклучување, ролетни на задните странични стакла, заштита на рабовите од вратите и кутија за отпадоци)

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна