За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KODIAQ Фелни

17"- Челични фелни со капаче - BORNEO

ŠKODA KODIAQ Фелни

17"- Алуминиумски фелни - RATIKON

ŠKODA KODIAQ Фелни

17"- Алуминиумски фелни - MITYKAS

ŠKODA KODIAQ Фелни

18"- Алуминиумски фелни - TRITON

ŠKODA KODIAQ Фелни

18"- Алуминиумски фелни - ELBRUS

ŠKODA KODIAQ Фелни

18"- Алуминиумски фелни - TRINITY

ŠKODA KODIAQ Фелни

19"- Алуминиумски фелни - SIRIUS

ŠKODA KODIAQ Фелни

19"- Алуминиумски фелни - TRIGLAV

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна