За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KODIAQ Дизајн

Осветлен

Концептот на дизајнот на предните фарови се вбројува кон карактеристичните елементи за обликување на KODIAQ. Остро истакнатите фарови за магла што се добро заштитени се сместени под главните фарови.

ŠKODA KODIAQ Дизајн

Страничен изглед

Прецизните рабови и мазните површини креираат уникатен спој на светлина и сенки. Калникот и облогите на праговите јасно даваат до знаење, дека ова возило се чувствува како дома и на неафалтирани патишта.

ŠKODA KODIAQ Дизајн

Заден изглед

Елоксираната кровна шина ја нагласува убавината на екстериерот. Црните продолжетоци долж задното стакло, коишто преминуваат во задниот спојлер, ја подобруваат аеродинамиката на возилото. Задните светла се протегаат сè до крилата и на тој начин се грижат за совршено странично осветлување.

ŠKODA KODIAQ Дизајн

Панорамски стаклен кров

Со електричниот панорама лизгачки покрив, KODIAQ не само што отвора сосема нови погледи, туку прави и онака пространиот внатрешен простор да делува уште поголем .

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна