Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Karoq Ambition 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
20.029
Karoq Ambition 1.5 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
22.037
Karoq Ambition 1.6 TDI 115ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
20.631
Karoq Ambition 1.6 TDI 115ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
22.647
Karoq Ambition 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
22.447
Karoq Ambition 2.0 TDI 150ks MT6 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
24.450
Karoq Ambition 2.0 TDI 150ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
26.744
Karoq Ambition 1.0 TSI 115ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
18.115
Karoq Ambition 1.0 TSI 115ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
115
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
19.930
Karoq Ambition 1.5 TSI 150ks DSG7 4X4
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
24.039
Karoq Ambition 1.6 TDI 115ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
0
Пренос
DSG 7 степен
Врати
9
Ценовник
22.478
Karoq Ambition 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
0
Пренос
6 степен
Врати
9
Ценовник
20.029
Karoq Ambition 2.0 TDI 150ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
0
Пренос
DSG 7 степен
Врати
9
Ценовник
26.570
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Karoq Style 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
23.212
Karoq Style 1.5 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
24.912
Karoq Style 1.6 TDI 115ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
23.822
Karoq Style 1.6 TDI 115ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
26.102
Karoq Style 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
25.896
Karoq Style 2.0 TDI 150ks MT6 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
27.946
Karoq Style 2.0 TDI 150ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
30.236
Karoq Style 1.5 TSI 150ks DSG7 4X4
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
27.526

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна