За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KAROQ Clever Details

Централен потпирач за раце со JUMBOBOX

Во предниот потпирач за раце се наоѓа една пространа преграда, во која безбедно можете да ги чувате вашите електронски уреди. Преградата е опремена со вртливо лежиште, коешто на едната страна овозможува држење на пијалоци и монети, а на другата можат да се сместат поголеми предмети.

ŠKODA KAROQ Simply Clever детали

Преклопна масичка позади

Опционално KAROQ располага со масичка на склопување на задната страна на предните седишта со држач за пијалаци којшто се извлекува.

ŠKODA KAROQ Simply Clever детали

Телефонска кутија

Практичната телефонска кутија пред рачката на менувачот го засилува сигналот за вашите мобилни уреди. Тука без кабел се полни вашиот компатибилен паметен телефон (индуктивно) за време на возењето.

ŠKODA KAROQ Simply Clever детали

Заден потпирач за раце со држач за чаши

Преклопливиот заден потпирач за раце не само што пружа одличен комфор, исто така и содржи два практични 0.5 литарски држачи за чаши.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна