Модели

Опрема­Споредба KAROQ

Изберете од различни нивоа на опременост.
  • Стандардна опрема Стандардна опрема
  • дополнителна опрема по избор дополнителна опрема по избор
  • Сериска кај некои модели на варијантата Сериска кај некои модели на варијантата
  • Недостапна Недостапна
AMBITION STYLE
12V приклучоци во кабина и багажник
16" Алуминиумски тркала CASTOR
17" Алуминиумски тркала TRITON
17" Алуминиумски фелни RATIKON
со пневматици 215/55 R17 (225/55 R17 за
4х4 модели)
17" Алуминиумски фелни TRITON
со пневматици 215/55 R17 (225/55 R17 за
4х4 модели)
18" Алуминиумски фелни BRAGA
со пневматици 215/50 R18 (225/50 R18 за
4х4 модели)
18" Алуминиумски фелни MYTIKAS
со пневматици 215/50 R18 (225/50 R18 за
4х4 модели)
18" Алуминиумски фелни TRINITY
Anthracite со пневматици 215/50 R18
(225/50 R18 за 4х4 модели)
19" Алуминиумски фелни CRATER со
пневматици 225/40 R19 (225/45 R19 за
4x4 модели)
19" Алуминиумски фелни CRATER
со пневматици 225/40 R19 (225/45 R19 за
4х4 модели)
2 х USB-C портови во предната конзола
3D Навигациски систем COLUMBUS со 9,2"
дисплеј, 64GB меморија, WLAN, Web радио
AREA VIEW 360° камери за паркирање
AUTO LIGHT ASSIST (интелегентен асистент
за долги светла/ дожд, автом. затемн. на
внатрешниот ретровизор)
CANTON Sound System (10
звучници, дигитален еквилајзер)
CLIMATRONIC - Дво зонски автоматски
клима уред
Colour Maxi Dot борд компјутер
Comfort telephony - BT, WLAN (LTE) rSAP
Comfort telephony - BT, безжична
надворешна конекција и безжичен полнач
Comfort telephony - BT, безжична
надворешна конекција и безжичен полнач
Comfort telephony - BT, безжична
надворешна конекција и полнење, WLAN
Comfort telephony - BT, безжична
надворешна конекција и полнење, WLAN
(LTE), rSAP (само заедно со RAE и QV3)
Crew Protect Assist - превентивен систем
за заштита на патниците од судир (мора
во комбинација со PE4)
Crew Protect Assistant со подобрен
систем за заштита (Pre-Crash Basis)
(мора во комбинација со 4UP и 6K2)
Dark Brushed декоративни инсерти
DCC - адаптивна шасија со Driving Mode
Select (за 2.0 мотори)
Driving Mode Select - систем за избирање
на возачка програма (сериска опрема за
4x4 моделите)
ESC - електронска програма за стабилност
EU6 AP стандард на емисија
EU6 AP стандард на емисија
FRONT ASSIST - радар за автоматско
сопирање
FRONT ASSIST радар за aвтоматско
сопирање
FULL LED предни светла со динамична
контрола
FULL LED светла со AFS, LED предни
светла за магла со Corner функција
Graphite Grey декоративни инсерти
Hill Hold Contol - асистент за поаѓање
на угорнини (сериска опрема за DSG и 4х4
моделите)
Hill Hold Control - Асистент за поаѓање
на угорнини
Hill Hold Control - Асистент за поаѓање
на угорнини
Hill Hold/ Descent Control - асистент за
поаѓање и спуштање од угорнини
KESSY - централно откл./ заклуч. без
клуч со Start Stop копче за палење на
моторот
KESSY FULL централно заклучување/
отклучување без клуч
KESSY Go копче за палење
LANE ASSIST - асистент за одржување на
коловозна лента + SIDE ASSIST
LED Пакет - Амбиентално осветлување,
декоративни инсерти, светло во пределот
на нозете напред и позади
LED дневни светла
Maxi Dot патен компјутер
PARK ASSIST - систем за помош при
паралелно и попречно паркирање
SIDE ASSIST - систем за помош при
промена на лента
Smart Link + Wireless RSE App
(Škoda Media Command апликација)
Smart Link конекција за телефон
(безжично за Apple)
Start-Stop систем
Style Piano Black декоративни инсерти
SUNSET
SUNSET
VARIOFLEX седишта
Virtual Cockpit - виртуелна
инструментална табла
Virtual Pedal, отварање/затварање
на багажникот на сензор (мора во
комбинација со 4E7)
Voice Control
Адаптивен темпомат со радар - Front
Assist - до брзина од 210 km/h
Алармен уред заедно со KESSY - централно
отклуч./ заклуч. без клуч и Start Stop
копче
Бришач на задно стакло со прскалка
Варијабилен под во багажникот со
отстранлива LED ламба и карго елементи
Варијабилен под во багажникот
Висинско подесување на предните седишта
Воздушни перничиња за возач и совозач
со опција за деактивирање на совозачко
и перниче за колената на возачот
Воздушно перниче за колено на возач
Греени прскалки на ветробранско стакло
Греење на предни и задни седишта
Греење на предни седишта
Гуми за сите сезони, со пневматици
215/65 R17
Дво-страна покривка за багажниот простор
(гума/ текстил)
Двокрак мултифункционален кожен
управувач
Двокрак мултифункционален управувач со
греење
Двокрак мултифункционален управувач со
педали за менување брзини за DSG
Дигитален радио прием
Динамична контрола на предните светла со
Corner функција
Дополнителна заштита под моторот
Дополнително електрично загревање
на кабината (само за дизел моторите)
Држач за таблет
Електричен серво управувач
Електрична регулација на возачко седиште
со лумбална и мемориска функција
(мора во комбинација со LED пакет)
Електрична регулација, преклопување и
самозатемнување на странични ретровизори
со греење
Електрични стакла на сите врати
Електрично греење на предно ветробранско
стакло (мора во комбинација со греење на
седишта)
Електрично отварање/затварање
на багажникот
Ентериер - кожа / Alcantara
Ентериер - кожа / Alcantara
Ентериер - кожа/ текстил
Ентериер - кожа
Задни светла за магла
Индикатор за издишан пневматик
Индикатор за сигурносни ремени
Камера за паркирање позади
Карго елементи во багажникот
Карго елементи во багажникот
Клима уред - Climatic
Кожен менувач
Кука за влечење, отстранлива со адаптер
Кутија за отпадоци
Лумбална регулација на предните седишта
Лумбална регулација на предните седишта
Мрежа во багажникот
Мултифункционален спортски трокрак
кожен управувач со педали за менување на
брзини за DSG модели
Мултифункционален спортски трокрак
кожен управувач
Мултифункционален трокрак кожен
управувач со греење и педали за менување
брзини за DSG модели
Мултифункционален трокрак кожен
управувач со греење
Мултифункционален трокрак кожен
управувач со педали за менување брзини
за DSG модели
Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екран
во боја, Voice Control, WLAN, Web radio
Ограничувач на брзина
Ограничувач на брзина
Отстранлива торба за скии UNIBAG
Пакет за лоши патишта (во серија за DSG)
Панорамски, лизгачки сончев кров
Пневматици 215/55 R17 (225/55 R17 за
4x4 модели)
Пневматици 215/60 R16
Подготовка за детско седиште ISOFIX
Подготовка за детско седиште ISOFIX
на совозачко седиште
Подготовка за кука за влечење
Прагови на врата
Превентивен систем за заштита на патници
при судар - Crew Protect Assistant
(мора во комбинација со 4UP)
Преграда за наочари
Преградна мрежа
Преден наслон за раце - JUMBO BOX
Преден наслон за раце - JUMBO BOX
со 230V приклучок и x2 USB приклучоци
Предни светла за магла со Corner
функција
Предни светла магла
Преклопливи масички на наслоните од
предните седишта
Преклопливо совозачко седиште
Прочистувач за воздух
Радио BOLERO со 8" екран во боја,
Voice Control, WLAN
Радио BOLERO со 8" екран во боја,
осетлив на допир
Радио SWING со 6.5" екран осетлив
на допир во боја
Резервно челично тркало
Ретровизори во боја на каросерија
Сензор за дожд со асистент за светла
Сензори за паркирање напред и позади
Сензори за паркирање позади
Систем за миење на предните фарови
Систем за предупредување на замор на
возачот - Driver Alert System
Спортски седишта
Сребрени кровни шини
Странични воздушни перничиња напред со
странични воздушни завеси
Странични воздушни перничиња позади
заедно со воздушно перниче за колено на
возач
Текстилни патосници напред и позади
Темпомат со ограничувач на брзина
Термо-изолационо тонирано ветробранско
стакло
Термо-изолационо, тонирано задно и
странични стакла
Трокрак спортски мултифункционален
управувач со греење
Трокрак спортски мултифункционален
управувач со педали за менување брзини
за DSG со греење
Трокрак спортски мултифункционален
управувач
Трокрак спортски мултифункционален
упрауввач со педали за менување брзини
за DSG
Фамилијарен пакет (Дополнителна
ел. брава за безбедност на деца / дво
страна покривка во багажник / кутија за
отпадоци / SUNSET)
Хром лајсни околу страничните прозори
Хром пакет (на страничните прозори)
Хром пакет во ентериерот
Црни кровни шини
Црни лакови околу тркалата
Челични педали
Челично резервно тркало

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна