Модели

Опрема­Споредба KAROQ

Изберете од различни нивоа на опременост.
  • Стандардна опрема Стандардна опрема
  • optionale Mehrausstattung optionale Mehrausstattung
  • Сериска кај некои модели на варијантата Сериска кај некои модели на варијантата
  • Недостапна Недостапна
AMBITION STYLE
12V приклучоци во кабина и багажник
16" Алуминиумски фелни - CASTOR
17" Алуминиумски фелни - RATIKON
17" Алуминиумски фелни - RATIKON
со пневматици 215/55 R17 (225/55 R17 за
4х4 модели)
17" Алуминиумски фелни - TRITON
со пневматици 215/55 R17 (225/55 R17 за
4х4 модели)
18" Алуминиумски фелни - BRAGA
со пневматици 215/50 R18 (225/50 R18 за
4х4 модели)
18" Алуминиумски фелни - MYTIKAS
со пневматици 215/50 R18 (225/50 R18 за
4х4 модели)
18" Алуминиумски фелни TRINITY
Anthracite со пневматици 215/50 R18
(225/50 R18 за 4х4)
19" Алуминиумски фелни - CRATER
со пневматици 225/40 R19 (225/45 R19 за
4х4 модели)
3D Навигациски систем COLUMBUS со 9,2"
екран, 64 GB меморија, Mirror Link, WLAN
и интегрирани мапи
AUTO LIGHT ASSIST (интелегентен асистент
за долги светла/ дожд, автом. затемн. на
внатрешниот ретровизор)
CANTON Sound System (10
звучници, дигитален еквилајзер)
CLIMATRONIC - Дво зонски автоматски
клима уред
Colour Maxi Dot патен компјутер
Comfort telephony - BT, WLAN (LTE) rSAP
Comfort telephony - BT, WLAN (LTE) rSAP
Comfort telephony - BT, безжична
надворешна конекција и безжичен полнач
Comfort telephony - BT, безжична
надворешна конекција и безжично полнење
Comfort telephony - BT, безжична
надворешна конекција и полнење, WLAN
Comfort telephony - BT, безжична
надворешна конекција и полнење, WLAN
(LTE), rSAP (само заедно со RAE и QV3)
Crew Protect Assistant со подобрен
систем за заштита (Pre-Crash Basis)
(мора во комбинација со 4UP и 6K2)
Driving Mode Select - систем за избирање
на возачка програма (сериска опрема за
4x4 моделите)
ESC - електронска програма за стабилност
EU 6 стандард
FRONT ASSIST - радар за автоматско
сопирање
FULL LED предни светла
FULL LED светла со AFS, LED предни
светла за магла со Corner функција (само
заедно со PWG и 9P9)
Hill Hold Contol - асистент за поаѓање
на угорнини (сериска опрема за DSG и 4х4
моделите)
Hill Hold Control - Асистент за поаѓање
на угорнини (важи за DSG и 4х4 моделите)
Hill Hold Control - Асистент за поаѓање
на угорнини (важи за DSG и 4х4 моделите)
KESSY - централно откл./ заклуч. без
клуч со Start Stop копче за палење на
моторот
Lane Assist + Blind Spot Detect
LED Пакет - Амбиентално осветлување,
декоративни инсерти, светло во пределот
на нозете напред и позади
LED дневни светла
Maxi Dot патен компјутер
PARK ASSIST - паркинг асистент со
сензори напред и позади
Smart Link + Wireless RSE App
(Škoda Media Command апликација)
Smart Link конекција за телефон
Start-Stop систем
SUNSET
SUNSET
VARIOFLEX седишта
Virtual Pedal, отварање/затварање
на багажникот на сензор (мора во
комбинација со 4E7)
Voice Control
Адаптивен темпомат со радар - Front
Assist - до брзина од 160 km/h
Адаптивен темпомат со радар - Front
Assist - до брзина од 210 km/h
Алармен уред заедно со KESSY - централно
отклуч./ заклуч. без клуч и Start Stop
копче
Алармен уред заедно со централно
заклучување со далечинско
Алуминиумско резервно тркало
Асистент за автоматско одржување на
коловозна лента - Lane Assist
Асистент за детектирање возила од мртов
агол - Blind Spot Detect
Брисач на задно стакло со прскалка
Варијабилен под во багажникот
Виртуелна инструментална табла
Висинско подесување на предните седишта
Воздушни завеси за глава
Воздушни перничиња за возач и совозач
со опција за деактивирање на совозачко
Воздушно перниче за колено на возач
Греени прскалки на ветробранско стакло
Греење на предни и задни седишта
Греење на предни седишта
Гуми за сите сезони, со пневматици
215/65 R17
Дво-страна покривка за багажниот простор
(гума/ текстил)
Декоративна лајсна во предната конзола
- Chrome/ Dark Brushed
Декоративна лајсна во предната конзола
- Dark Chrome/ Dark Brushed
Декоративни инсерти - Piano Black
Динамична контрола на предните светла со
Corner функција
Дополнително електрично загревање
на кабината (само за дизел моторите)
Држач за наочари
Држач за таблет
Електричен серво управувач
Електрични стакла на сите врати
Електрично греење на предно ветробранско
стакло (мора во комбинација со греење на
седишта)
Електрично отварање/затварање
на багажникот
Електрично подесиви ретровизори со
греење
Електрично преклопливи ретровизори со
греење и автоматско затемнување
Електрично прилагодливо возачко седиште
со лумбарна и мемориска функција
Ентериер - кожа / Alcantara (мора во
комбинација со Varioflex седишта)
Ентериер - кожа / Alcantara (мора во
комбинација со Varioflex седишта)
Ентериер - кожа/ текстил (мора во
комбинација со Varioflex седишта)
Ентериер - целосно обложен со кожа (мора
во комбинација со Varioflex седишта)
Задни светла за магла
Индикатор за издишан пневматик
Индикатор за сигурносни ремени на сите
седишта
Индикатор за сигурносни ремени
Камера за паркирање позади
Клима уред - Climatic
Кожен менувач
Кожен управувач
Кровни шини во црна боја
Кука за влечење, отстранлива со адаптер
Кутија за отпадоци
Лумбарна регулација на предните седишта
Лумбарна регулација на предните седишта
Мал кожен пакет (3 крак мултиф управувач
со контроли за радио, телефон и греење)
Мал кожен пакет (3 крак мултиф управувач
со контроли за радио, телефон, греење и
педали за менување на брзини (DSG)
Мал кожен пакет (3 крак мултифункцион.
управувач со контроли за радио и телефон
Мал кожен пакет (3 крак мултифункцион.
упраувач со контроли за радио, телефон
и педали за менување на брзини (DSG)
Мал кожен пакет (3 крак спортски мултиф.
управувач со контроли за радио, телефон
и менување на брзини)
Мал кожен пакет (3 крак спортски
мултиф. управувач, со контроли за радио
и телефон
Мало резервно челично тркало
Мрежа во багажникот
Мултимедиа конектори - USB, SD Card,
AUX In
Мултифункционален 3 крак кожен управувач
со контроли за радио и телефон
Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екран
осетлив на допир, Voice Control
Независно греење со далечински управувач
Ограничувач на брзина
Отстранлива LED светилка и карго
елементи во багажникот
Отстранлива торба за скии UNIBAG
Пакет за лоши патишта
Панорамски, лизгачки сончев кров
Пневматици 215/55 R17 (225/55 R18 за
4x4 модели)
Пневматици 215/60 R16 (225/60 R16 за
4x4 модели)
Подготовка за детско седиште ISOFIX
Подготовка за детско седиште ISOFIX
на совозачко седиште
Подготовка за кука за влечење
Прагови на врата
Превентивен систем за заштита на патници
при судар - Crew Protect Assistant
(мора во комбинација со 4UP)
Преградна мрежа
Преден наслон за раце - JUMBO BOX
Преден наслон за раце - JUMBO BOX
со 230V приклучок, USB приклучок
Предни светла за магла со Corner
функција
Предни светла магла
Преклопливи масички во наслоните на
предните седишта
Преклопливо совозачко седиште
Прочистувач за воздух
Радио BOLERO со 8" екран во боја,
осетлив на допир
Радио BOLERO со 8" екран во боја
Bluetooth, Voice Control
Радио SWING со 6.5" екран осетлив
на допир во боја
Резервно челично тркало
Ретровизори во боја на каросерија
Самозатемнувачки надворешни ретровизори,
електрично преклопливи со греење и
Boarding Spots функција
Сензор за дожд со асистент за светла
Сензори за паркирање напред и позади
Сензори за паркирање позади
Систем за миење на предните фарови
Систем за предупредување на замор на
возачот - Driver Alert System
Спортски седишта
Сребрени кровни шини и хромирани лајсни
на страничните прозори
Странични воздушни перничиња напред
Странични воздушни перничиња позади
заедно со воздушно перниче за колено на
возач
Текстилни патосници напред и позади
Темпомат со ограничувач на брзина
Термо-изолационо тонирано ветробранско
стакло
Термо-изолационо, тонирано задно и
странични стакла
Фамилијарен пакет (Корпа за отпадоци,
електрично детско заклучување, SUNSET и
двострана покривка во багажниот простор)
Хром пакет (на страничните прозори)
Хром пакет во ентериерот
Централно заклучување со далечинско
Централно отклучување и заклучување без
клуч
Црни лакови околу тркалата
Челични педали

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна