За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Опрема STYLE

 • 12V приклучоци во кабина и багажник
 • 17" Алуминиумски фелни - RATIKON
 • CLIMATRONIC - Дво зонски автоматскиклима уред
 • Colour Maxi Dot патен компјутер
 • ESC - електронска програма за стабилност
 • EU 6 стандард
 • FULL LED предни светла
 • Hill Hold Control - Асистент за поаѓањена угорнини (важи за DSG и 4х4 моделите)
 • SUNSET
 • Smart Link конекција за телефон
 • Start-Stop систем
 • Voice Control
 • Брисач на задно стакло со прскалка
 • Висинско подесување на предните седишта
 • Воздушни завеси за глава
 • Воздушни перничиња за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко
 • Декоративни инсерти - Piano Black
 • Динамична контрола на предните светла соCorner функција
 • Држач за наочари
 • Електричен серво управувач
 • Електрични стакла на сите врати
 • Електрично преклопливи ретровизори согреење и автоматско затемнување
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Индикатор за сигурносни ремени на ситеседишта
 • Кожен менувач
 • Кровни шини во црна боја
 • Лумбарна регулација на предните седишта
 • Мало резервно челично тркало
 • Мрежа во багажникот
 • Мултимедиа конектори - USB, SD Card,AUX In
 • Мултифункционален 3 крак кожен управувачсо контроли за радио и телефон
 • Отстранлива LED светилка и каргоелементи во багажникот
 • Пневматици 215/55 R17 (225/55 R18 за4x4 модели)
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX
 • Преден наслон за раце - JUMBO BOX
 • Предни светла за магла со Cornerфункција
 • Прочистувач за воздух
 • Радио BOLERO со 8" екран во боја,осетлив на допир
 • Ретровизори во боја на каросерија
 • Сензор за дожд со асистент за светла
 • Сензори за паркирање позади
 • Систем за миење на предните фарови
 • Текстилни патосници напред и позади
 • Темпомат со ограничувач на брзина
 • Термо-изолационо тонирано ветробранскостакло
 • Хром пакет (на страничните прозори)
 • Централно отклучување и заклучување безклуч
 • Челични педали
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 17" Алуминиумски фелни - TRITONсо пневматици 215/55 R17 (225/55 R17 за 4х4 модели)
 • 18" Алуминиумски фелни - BRAGAсо пневматици 215/50 R18 (225/50 R18 за 4х4 модели)
 • 18" Алуминиумски фелни - MYTIKASсо пневматици 215/50 R18 (225/50 R18 за 4х4 модели)
 • 18" Алуминиумски фелни TRINITYAnthracite со пневматици 215/50 R18 (225/50 R18 за 4х4)
 • 19" Алуминиумски фелни - CRATERсо пневматици 225/40 R19 (225/45 R19 за 4х4 модели)
 • 3D Навигациски систем COLUMBUS со 9,2"екран, 64 GB меморија, Mirror Link, WLAN и интегрирани мапи
 • AUTO LIGHT ASSIST (интелегентен асистентза долги светла/ дожд, автом. затемн. на внатрешниот ретровизор)
 • CANTON Sound System (10звучници, дигитален еквилајзер)
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE) rSAP
 • Comfort telephony - BT, безжичнанадворешна конекција и безжично полнење
 • Comfort telephony - BT, безжичнанадворешна конекција и полнење, WLAN (LTE), rSAP (само заедно со RAE и QV3)
 • Comfort telephony - BT, безжичнанадворешна конекција и полнење, WLAN
 • Crew Protect Assistant со подобренсистем за заштита (Pre-Crash Basis) (мора во комбинација со 4UP и 6K2)
 • Driving Mode Select - систем за избирањена возачка програма (сериска опрема за 4x4 моделите)
 • FRONT ASSIST - радар за автоматскосопирање
 • LED Пакет - Амбиентално осветлување,декоративни инсерти, светло во пределот на нозете напред и позади
 • Lane Assist + Blind Spot Detect
 • PARK ASSIST - паркинг асистент сосензори напред и позади
 • Smart Link + Wireless RSE App(Škoda Media Command апликација)
 • VARIOFLEX седишта
 • Virtual Pedal, отварање/затварањена багажникот на сензор (мора во комбинација со 4E7)
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 210 km/h
 • Алармен уред заедно со KESSY - централноотклуч./ заклуч. без клуч и Start Stop копче
 • Алуминиумско резервно тркало
 • Асистент за автоматско одржување наколовозна лента - Lane Assist
 • Асистент за детектирање возила од мртовагол - Blind Spot Detect
 • Варијабилен под во багажникот
 • Виртуелна инструментална табла
 • Воздушно перниче за колено на возач
 • Греени прскалки на ветробранско стакло
 • Греење на предни и задни седишта
 • Греење на предни седишта
 • Гуми за сите сезони, со пневматици215/65 R17
 • Дво-страна покривка за багажниот простор(гума/ текстил)
 • Декоративна лајсна во предната конзола- Chrome/ Dark Brushed
 • Дополнително електрично загревањена кабината (само за дизел моторите)
 • Држач за таблет
 • Електрично греење на предно ветробранскостакло (мора во комбинација со греење на седишта)
 • Електрично отварање/затварањена багажникот
 • Електрично прилагодливо возачко седиштесо лумбарна и мемориска функција
 • Ентериер - кожа / Alcantara (мора вокомбинација со Varioflex седишта)
 • Ентериер - кожа/ текстил (мора вокомбинација со Varioflex седишта)
 • Ентериер - целосно обложен со кожа (мораво комбинација со Varioflex седишта)
 • Камера за паркирање позади
 • Кука за влечење, отстранлива со адаптер
 • Кутија за отпадоци
 • Мал кожен пакет (3 крак мултиф управувачсо контроли за радио, телефон и греење)
 • Мал кожен пакет (3 крак мултиф управувачсо контроли за радио, телефон, греење и педали за менување на брзини (DSG)
 • Мал кожен пакет (3 крак мултифункцион.упраувач со контроли за радио, телефон и педали за менување на брзини (DSG)
 • Мал кожен пакет (3 крак спортски мултиф.управувач со контроли за радио, телефон и менување на брзини)
 • Мал кожен пакет (3 крак спортскимултиф. управувач, со контроли за радио и телефон
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екраносетлив на допир, Voice Control
 • Независно греење со далечински управувач
 • Ограничувач на брзина
 • Отстранлива торба за скии UNIBAG
 • Панорамски, лизгачки сончев кров
 • Подготовка за детско седиште ISOFIXна совозачко седиште
 • Подготовка за кука за влечење
 • Прагови на врата
 • Превентивен систем за заштита на патниципри судар - Crew Protect Assistant (мора во комбинација со 4UP)
 • Преградна мрежа
 • Преден наслон за раце - JUMBO BOXсо 230V приклучок, USB приклучок
 • Преклопливи масички во наслоните напредните седишта
 • Преклопливо совозачко седиште
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Систем за предупредување на замор навозачот - Driver Alert System
 • Спортски седишта
 • Сребрени кровни шини и хромирани лајснина страничните прозори
 • Странични воздушни перничиња позадизаедно со воздушно перниче за колено на возач
 • Фамилијарен пакет (Корпа за отпадоци,електрично детско заклучување, SUNSET и двострана покривка во багажниот простор)
 • Црни лакови околу тркалата

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна