За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KAROQ конективност

Infotainment онлајн - Сообраќајни информации/Google Earth

Секогаш пронаоѓајте го најдобриот можен пат: благодарение на актуелните сообраќајни информации при секое патување имате целосен преглед. На тој начин брзо можете да реагирате на нови ситуации како градилишта, незгоди или метеж. Со помош на Google Earth можете да тргнете дури и на виртуелно патување на секое омилено место на Земјата.

ŠKODA KAROQ конективност

Remote Access

На Вашиот паметен телефон Ви се прикажува точната локација на Вашето возило исто така и големината на места за паркирање, вклучувајќи ги адресата, времето и датумот на паркирање.

ŠKODA KAROQ конективност

SOS копче

Со пакетот за конективност на KAROQ доаѓа и системот за итна помош. Со притискање на црвеното копче кое се наоѓа на предниот дел од кровот на возилото се активира системот за повикување на итна помош. При незгода со отворање на воздушните перничиња автоматски се активира системот.

ŠKODA KAROQ конективност

SmartLink

Благодарение на SmartLink (MirrorLink™, Apple CarPlay и Android Auto) можете безбедно да го користите Вашиот паметен телефон додека патувате преку инфо-забавниот систем. Тоа важи исто така и за избраните апликации на Вашиот паметен телефон, кои се сертифицирани за користење во возилата и се компатибилни со MirrorLink™, Apple CarPlay и Android Auto.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна