За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KAROQ Off Road

Погон на сите тркала

Погон на сите тркала е обезбеден од страна на електронски контролирана спојка. Распределбата на моќноста на спојката на задната оска е автоматска, така што сите предности на погонот на предните тркала се користат во нормални услови на патот, додека погонот на четири тркала на тежок терен се користи.

ŠKODA KAROQ Off Road

Off Road Асистент

Во интелигентниот режим на терен, кој може да се користи со брзини до 30 км / ч, може да се справи со најтешкиот терен. Системот на теренот ги прилагодува карактеристиките на моторот, системите за помош и електронската контрола на стабилизацијата во екстремни услови. Активираните функции се прикажани на екранот на инфозабавниот систем.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна