За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KAROQ Паркирањето е олеснато

Рангер кочница асистент

И покрај сензорите за паркирање во задниот дел, постојат ситуации кога се врти во или надвор од паркирањето, каде што не сте сопирани во времето. Со помош на задниот асистент за паркирање, KAROQ автоматски запира и може да спречи можен судир.

ŠKODA KAROQ Паркирањето е олеснато

Помош при паркирање

На сите оние, кои сакаат да бидат поштедени од комплицираното маневрирање при паркирањето, системот за помош во управување при паркирање им ја нуди совршената поддршка. Бидејќи овој систем ви помага при пронаоѓањето на соодветен паркинг и го паркира возилото во попречно и надолжно место за паркирање - а потоа дури и самостојно повторно ви помага да излезете од него. Вие мора само да додавате гас и да запирате.

ŠKODA KAROQ Паркирањето е олеснато

Асистент за паркирање

Како дел од асистентот за менување ленти, Auspark асистентот ги користи истите радарски сензори и помага при паркирање наназад. Во случај на непосредна опасност, може дури и да се сопира автоматски.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна