За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA Karoq Безбедност

Воздушни перничиња

9 воздушни перничиња, сите прецизно подредени и во колаборација со трократните безбедносни ремени и потпирачи за глава, ефикасно го заштитуваат возачот и сите патници од секакви незгоди.

ŠKODA Karoq Безбедност

Систем за предупредување на замор кај возачот

Системот го намалува ризикот од критични ситуации кои произлегуваат од замор кај возачот. Со следење на однесувањето и постапките на возачот при возење, системот ја проценува состојбата на возачот и сигнализира доколку е потребно да се застане и направи пауза.

ŠKODA Karoq Безбедност

Crew Protect Assist

Систем за заштита на екипажот. Функционира на тој начин што при ризик од судар системот ги затега безбедносните ремени, ги затвара прозорите и електричниот сончев кров (доколку го има) со што патниците би биле предвремено спремни и би се намалил ризикот од потешки повреди.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна