За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KAROQ Дизајн

Самодоверба на прв поглед

Спојката од елегантни линии и динамични форми создаваат перцепција на SUV со робустен дизајн и самоувереност кој цврсто стои пред вас и е подготвен за секакви предизвици.

ŠKODA KAROQ Дизајн

Значително впечатлив

Веднаш забележливи се задните LED светла, кои покрај нивната стандардна C форма, сега дел се протегаат и на задната врата, давајки острина и уникатност на задниот дел од овој убавец.

ŠKODA KAROQ Дизајн

Исклучителна видливост

LED светлата не значат само исклучителна видливост, туку и изгледаат извонредно. Применета е напредна LED технологија, давајки им на задните светла добро претпознатлива  кристална структура која може да се забележи од страна.

ŠKODA KAROQ Дизајн

"It's the little things"

Кога ќе отворите врата, ќе го забележите осветлениот знак со логото ŠKODA, проектиран на подлогата и со избор од 10 бои.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна