За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA Karoq Фелни

16" Челични фелни со капаче - CASTOR

ŠKODA Karoq Фелни

17" Алуминиумски фелни - RATIKON

ŠKODA Karoq Фелни

17" Алуминиумски фелни - TRITON

ŠKODA Karoq Фелни

18" Алуминиумски фелни - MYTIKAS

ŠKODA Karoq Фелни

18" Алуминиумски фелни - BRAGA

ŠKODA Karoq Фелни

18" Алуминиумски фелни - CRATER

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна