За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KAROQ Комфор

Панорамски стаклен кров

Со панорамскиот стаклен покрив KAROQ не само што отвора сосема нови погледи, туку исто така и великодушно димензионираниот внатрешен простор делува уште поголем.

ŠKODA KAROQ Комфор

Погон на сите тркала

За погонот на сите тркала се грижи електронски управуваниот менувач. Поделбата на силата од моторот се извршува автоматски, така што при нормални услови на патот се користи погонот на предните тркала, додека на потежок терен се користи погонот на сите тркала.

ŠKODA KAROQ Комфор

Дигитална инструментална табла

Едноставно практична и стилска, новата дигитална инструментална табла на KAROQ, ви ги прикажува сите важни информации - податоци за патувањето, навигација, infotaiment системот и тоа се во вашето видно поле.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна