Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Новиот KAROQ

На поинаков начин

Од 19.892
CO₂ 118 - 137 g/km
Потрошувачка 4.5 - 5.4 l/100km

Чукање на срцето на четири тркала

Чукање на срцето на четири тркала

Чукање на срцето на четири тркала

Чукање на срцето на четири тркала

Чукање на срцето на четири тркала

Чукање на срцето на четири тркала

Чукање на срцето на четири тркала

Чукање на срцето на четири тркала

Чукање на срцето на четири тркала

Чукање на срцето на четири тркала

Дизајн: ŠKODA KAROQ

1

Изглед, кој го забрзува чукањето на срцето

Компактен ŠKODA SUV, кој уште од првиот поглед се разликува од останатите со својата автентична смелост, свежина, исклучителност и динамичност. Подготвен за секакви предизвици и авантури, новиот KAROQ ќе ги надмине сите ваши очекувања. 

Фелни: ŠKODA KAROQ

2

Фелни

Преглед на портфолиото на фелни за Karoq.

Врвни перформанси: ŠKODA KAROQ

3

Комфор, кој го забрзува чукањето на срцето

Природата не простува компромиси, таа ја создава само најдобрата можна комбинација. Моќниот дизајн на KAROQ ја поврзува извонредната естетика со впечатливи Off road елементи. Создаден за најтешки услови, неговиот изглед го презентира со самоуверена елеганција.

Безбедност: ŠKODA KAROQ

4

Безбедност без компромис

Karoq е опремен со соодветни безбедносни системи и ќе направи да се чуствувате сигурно во сите ситуации.

Simply Clever технологија

Повеќе информации за системите за помош на ŠKODA ќе најдете овде.

Connectivity

Со KAROQ можете светот да го оставите зад себе - а сепак да бидете поврзани со него секаде и во секое време. Благодарение на перманентната онлајн конекција, понудите за забава и информации не само што се на еден клик од вас додека патувате, туку исто така достапни се и специјални системи за помош.

Повеќе информации за ŠKODA Connect, SmartLink и SmartGate ќе најдете овде.