Модели

VarioFlex

Левото задно седиште е отстрането

Со паметниот систем за седење VarioFlex, секое задно седиште може да се отстрани поединечно. Покрај тоа, двете надворешни седишта може да се туркаат напред или назад. Расклопувањето на седиштата поединечно исто така не е проблем. Наклонот на потпирачот за грб е прилагодлив за сите три седишта. Со преклопеното средно седиште, има потпирач за раце со држач за чаши.

Со отстранување на централното седиште, надворешните седишта може да се лизгаат навнатре за удобна конфигурација на четири седишта.

VarioFlex

Контрола на системот за мрежи

Мрежите контролирано ги фиксираат предметите во багажникот. Вашата безбедност е важна за Karoq.

VarioFlex

Без ролетна за багажниот простор

Со отстранување на ролетната на багажниот простор, можете целосно да ја искористите целата висина на багажниот простор.

VarioFlex

Со ролетна на багажниот простор

За разлика од Karoq со клупа на задните седишта, Karoq со седишта VarioFlex има ролетна за багажниот простор наместо "цврстата" полица за товар. Резултатот е поголема флексибилност.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна