Модели

Паметен багажен простор

Двоен под во багажникот

Двојниот под за товарење овозможува багажникот да се подели на две различни конфигурации. Подот за товарење се доведува во спуштена положба со едноставно извлекување. Сè во овој систем е дизајнирано за практично складирање.

Паметен багажен простор

Елементи за прицврстување

Во типичен стил на Škoda, багажникот на Škoda Karoq нуди исклучително практични детали. Предметите можат безбедно да се складираат во багажникот со елементите за прицврстување. Едноставно лизгајте ги кутиите и торбите за пазарење помеѓу елементите - и ништо не се лизга напред-назад. Кога не се користат, елементите за прицврстување се преклопуваат и се складираат под подот на багажникот.

Паметен багажен простор

Реверзибилна подлога на багажниот простор

Од едната страна има практична и површина што лесно се пере, а од друга елегантен текстилен килим. Простирката лесно може да се преврти за да се добие површина што одговара на тоа што го носите.

Паметен багажен простор

Систем на мрежи

Благодарение на паметната комбинација на мрежи за багаж, куки и кутии за складирање во багажникот, нема потреба да се прави компромис помеѓу мобилноста и практичноста. Мрежната програма со куките за прицврстување спречува лизгање на помалите предмети наоколу. Ќе ги цените цврстите куки на страните кога сте на шопинг или кога треба да ја транспортирате вашата спортска опрема.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна