Модели

Паметна технологија

KESSY

Веќе не мора да го држите клучот во рака за да го отворите и заклучите автомобилот. Контролната единица на системот за заклучување и стартување без клуч "KESSY" го препознава клучот на растојание до 1,5 метри од возилото. Возилото автоматски се отклучува кога ќе се допрат рачките на вратите. Моторот започнува со притискање на копче.

Паметна технологија

Виртуелна педала

Со задната врата на Škoda Karoq може да се ракува со помош на копче на возачкото седиште, далечинскиот управувач или копчето на задната врата. Електричната задна врата може да се отвори и без контакт со гестикулација со нога.

Паметна технологија

Преклоплива кука за приколка

Електрично преклопливата кука за влечење е исклучително практична опција. Куката на приколката со интегриран приклучок се отклучува преку копче во багажникот.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна