Модели

Škoda Karoq поврзување

Škoda Connect

Škoda Connect нуди онлајн услуги за навигација и информации, како и далечинска контрола на избраните функции на возилото преку паметен телефон

Откријте ги сите услуги

Škoda Karoq поврзување

SmartLink

SmartLink го поврзува вашиот паметен телефон со интегрираната инфозабава преку Apple CarPlay или Android Auto. Пуштете музика, навигирајте, ракувајте со пораките и повиците или слушајте го омилениот подкаст.

Škoda Karoq поврзување

PhoneBox

PhoneBox е преграда за складирање и безжично полнење на мобилниот телефон. Дополнително оваа преграда служи и за засилување на сигналот на мобилниот телефон. 

Škoda Karoq поврзување

До четири USB-C порти

Можностите за поврзување се повеќе од доволни. Приклучокот за USB-C е стандарден кај Škoda Karoq. Достапни се дополнителни USB-C порти во зависност од опремата. Вашите деца може да го користат за напојување на вашите медиумски уреди одзади. Приклучокот за USB-C во внатрешниот централен ретровизор ви овозможува да поврзете уред без заплеткани кабли.

Škoda Karoq поврзување

Важни копчиња

Функцијата за итен повик, црвеното SOS копче, веднаш повикува помош доколку сте учесник или сте сведоци на сериозна сообраќајна несреќа.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна