Модели

Škoda Karoq Дизајн

Самоуверена предница

Високо поставените светла и решетката на ладилникот зрачат со самодоверба и не оставаат сомнеж за идентитетот на новиот Škoda Karoq. Урамнотежениот дизајн на каросеријата произлегува од интеракцијата на елегантни линии, динамични облини и робустен изглед.

Škoda Karoq Дизајн

Непогрешлив заден дел

Во задниот дел на возилото доминираат високите задни светла во облик на клин што се протегаат на страните на каросеријата и непогрешливите букви на Škoda. Високиот браник инспирира почит и им овозможува на другите да знаат кого гледате.

Škoda Karoq Дизајн

Импресивен поглед

Целосните LED Matrix фарови не само што обезбедуваат неспоредлива видливост, туку и му даваат на возилото висококвалитетен изглед. За задните светла се користи и LED технологија. Надворешните елементи на задните светла покажуваат карактеристична кристална структура која е јасно видлива од страна.

Škoda Karoq Дизајн

Топло добредојде

Кога ќе ја отворите вратата, Škoda Karoq проектира лого на асфалтот како добредојде и ве кани внатре: LED амбиенталното осветлување ја краси внатрешноста во една од десетте различни бои - изборот е целосно ваш. Внатрешното LED осветлување се активира кога се вклучени надворешните светла и може лесно да се контролира преку инфозабавниот систем.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна