Модели

Škoda Karoq паметни детали

Потпирач за рака со два држачи за чаши

Кога е преклопен, централниот потпирач за раце не само што нуди максимална удобност при секое патување, а во себе има интегрирано и држач за две шишиња од 0,5 литри, во кои патниците на задното седиште можат удобно да ги стават своите пијалоци.

Škoda Karoq паметни детали

Држач за чаши со отворање со една рака

Држачот за чаши што се отвора со една рака е едноставно, но исклучително корисно решение. Како што сугерира името, уникатната форма на држачот му овозможува на возачот да го отвори шишето само со една рака додека целосно се концентрира на управувањето со возилото.

Škoda Karoq паметни детали

PhoneBox со функција за безжично полнење

Практичниот простор за оставање на мобилниот телефон пред менувачот го засилува сигналот за вашите мобилни уреди. Вашиот компатибилен паметен телефон овде се полни безжично додека возите.

Škoda Karoq паметни детали

Преграда под седиштето

Karoq има преграда за чадор со чадор под совозачкото седиште во случај дождот да ве изненади.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна