Модели

Варијанта на опрема Karoq Sportline

Изберете од различни нивоа на опременост.
  • Стандардна опрема Стандардна опрема
  • дополнителна опрема по избор дополнителна опрема по избор
  • Сериска кај некои модели на варијантата Сериска кај некои модели на варијантата
  • Недостапна Недостапна
AMBITION
Basic LED задни светла
Basic LED предни светла
Bluetooth
BOLERO радио со 8" дисплеј
Care Connect - Pro active services/
Remote Access
CLIMATIC - мануелен клима уред
Color Concept во Црна боја I (покрив /
странични ретровизори / 16" Алуминиумски
фелни PROXIMA Aero Black со пневматици
195/55 R16)
DAB - дигитален радио прием
eCall
ESC - електронска програма за стабилност
EU6 AP стандард на емисија
Front Assist радар за автоматско
сопирање
Hill Hold Control - Асистент за поаѓање
на угорнини
JUMBO BOX преден централен наслон
Kota Grey текстилен декор на
инструменталната табла
LED задни светла
Maxi Dot - Борд компјутер
Smart Link поврзување (безжично за
Apple)
SUNSET
x2 USB-C приклучоци напред и x2 USB-C
приклучоци позади само за полнење
x2 USB-C приклучоци напред
Автоматски дневни светла со Coming/
Leaving home функција
Алуминиумски фелни 5.5J х 15 - ROTARE
со пневматици 185/65 R15
Алуминиумски фелни 6J х 16 - PROXIMA
Aero Black со пневматици 195/55 R16
Алуминиумски фелни 6J х 16 - PROXIMA
Aero Grey со пневматици 195/55 R16
Бришач на задното стакло со прскалка
Висинско подесување на предните седишта
Воздушни перничиња за возач и совозач
со опција за деактивирање на совозачко
Двокрак кожен управувач
Електрични ретровизори со грејачи
Електрични стакла на сите врати
Електронски имобилајзер
Кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
Лумбално прилагодување на предните
седишта
Мал кожен пакет со двокрак
мултифункционален управувач (мора во
комбинација со 9S5)
Пакет за амбиентално осветлување I
(декор лента со амбиентално осветлување
(црвено/ бело)
Предни светла за магла
Радио SWING со 6.5" екран во боја,
осетлив на допир
Сензори за паркирање позади
Странични воздушни перничиња напред
заедно со странични воздушни завеси
Текстилни патосници напред и позади
Темпомат
Трокрак спортски мултифункционален
управувач
Хром лајсни околу страничните прозори
Централен наслон за раце за задните
патници со држач за чаша
Челично резервно тркало + алат
Челично резервно тркало

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна