Модели

Ценовник

Гориво
PS
Пренос
Ценовник
Karoq Scout 2.0 TDI 150ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
PS
150
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
33.143
Karoq Scout 2.0 TDI 190ks DSG7 4x4
Гориво
Diesel
PS
190
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
34.760

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна