За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KAROQ SCOUT Багажен простор

Елементи за фиксирање

Во предниот потпирач за раце се наоѓа пространа преграда, во која можете безбедно да ги чувате вашите електронски уреди. Преградата е составена од двострана единица, која на едната страна овозможува чување на пијалаци и монети, а на другата страна сместување поголеми предмети.

ŠKODA KAROQ SCOUT Багажен простор

Куки за торби

Куки на склопување што се поместуваат на страничните ѕидови од багажниот простор овозможуваат едноставен и безбеден транспорт, на пр. на торби за пазарење.

ŠKODA KAROQ SCOUT Багажен простор

Мрежи

Една хоризонтална и две вертикални мрежи се грижат за поголема флексибилност во багажниот простор и за фиксирање предмети.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна