За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KAROQ SCOUT Комфор

KESSY

Во предниот потпирач за раце се наоѓа пространа преграда, во која можете безбедно да ги чувате вашите електронски уреди. Преградата е составена од двострана единица, која на едната страна овозможува чување на пијалаци и монети, а на другата страна сместување поголеми предмети.

ŠKODA KAROQ SCOUT Комфор

Електрична рачна сопирачка

Опционално, KAROQ располага со масички на склопување на задната страна од предните седишта со држач за пијалаци што може да се извлекува.

ŠKODA KAROQ SCOUT Комфор

Персонализирање

Различните возачи можат преку Infotainment системот да ги меморираат своите конкретни поставувања. Тука се вбројуваат возниот режим, електричното поставување на седиштето на возачот, клима-уредот, радиото, системот за навигација и др. Возилата што може да се персонализираат се доставуваат со три клуча. Ако еден возач го отклучи KAROQ SCOUT со својот клуч, автоматски се активираат неговите меморирани поставувања.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна