За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KAROQ SCOUT Техника

Електрична задна врата со комфорно отворање

Ако немате слободна рака, задната врата можете да ја отворите и затворите автоматски со стапалото. Виртуелниот педал под возилото овозможува ракување со задната врата без допир.

ŠKODA KAROQ SCOUT Техника

Спојка за приколка

Секогаш подготвен: спојката за приколка на KAROQ што се спушта може многу лесно да се деблокира преку електричен прекинувач во багажниот простор и на тој начин е подготвена за употреба без многу напор.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна