За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KAROQ SCOUT Паметни детали

Средишен потпирач за раце со држач за пијалаци

Средишниот потпирач за раце нуди место за две шишиња од 0,5 литри.

ŠKODA KAROQ SCOUT Паметни детали

Средишен потпирач за раце со преграда

Двојно задоволство: на практичната преграда во средишниот потпирач за раце во предниот дел ќе се израдуваат како возачот така и совозачот. Во пространата преграда можете безбедно да ги чувате вашите електронски уреди или да ја приспособите со држачи за пијалаци и монети за уште подобар ред во неа.

ŠKODA KAROQ SCOUT Паметни детали

Телефонска кутија

Практичната телефонска кутија пред рачката за менување степени го засилува сигналот на вашите мобилни уреди. Тука, за време на возењето, без кабел се полни вашиот компатибилен паметен телефон (индуктивно полнење).

ŠKODA KAROQ SCOUT Паметни детали

Масички на склопување назад

На задната страна од предните седишта се интегрирани масички на склопување со држач за пијалаци - за уште поголемо задоволство и освежување на задната клупа.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна